Uygun Fiyatlı Redmi Note 10T Duyuruldu! Özellikleri Neler?

Redmi Note 10T adıyla sunulacak olan yeni akıllı telefon duyuruldu. Fiyatı ile iddialı akıllı telefon neler getiriyor?

Redmi Note 10T

POCO M3 Pro modelini hatırlayanlar olacaktır. 5G destekli o çok sevilen akıllı telefon modelinin yeni bir kardeşi geldi. Kardeş olarak gelen yeni akıllı telefon modelinde sunulacak özellikler ise çok konuşulacak eminiz. Çünkü telefonun hem fiyatı çok iyi hem de telefon için açıklanan detaylar güzel. Redmi Note 10T adıyla sunulan telefon için merak ettiğiniz çok şey olduğunu düşünüyoruz ve yeni akıllı telefonların özelliklerine geçiyoruz.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 8 Lite Beklenen Güncellemeyi Aldı

Redmi Note 10T Nasıl Bir Akıllı Telefon?

Telefonda tanıdık bir tasarım var. Dediğimiz gibi zaten bilindik bir seri. Arka kısımda üst üste sıralı olan 3 kamerası ve bu kameraların da hemen yanında yer alan flaş ışığı bölümü dikkat çekiyor. Ekranda ise Xiaomi’nin çok sık kullandığı ekran üzerinde tek kamera bölümü devam ettiriliyor. Buralarda da çok önemli değişimler yok ama zaten tasarım dokunuşları güzel.

Telefon teknik kısımda ise tam arada bir model sunuyor. Fiyatı aşağı çekmek adına çok oynama yapılmış. Bu modelde MediaTek Dimensity 700 serisi işlemciler karşımıza çıkıyor. 4 ya da 6 GB olmak üzere iki ayrı RAM seçeneğiyle zenginleştirilen Redmi Note 10T, 64 GB ve 128 GB depolama alanıyla gayet standartları yakalayan bir seri.

Ekran kısmında ise telefonun 6.5 inç Full HD bir ekranı var ama ekranlar, 90 Hz yenileme hızı artısına sahip. Yani öyle çokta standart değil. Kamera kısmına geçince Redmi Note 10T, 48 MP arka kamerasıyla geliyor. Ek olarak 2 MP değerinde makro kamerası ve yine 2 MP değerinde derinlik kamerası var. Öndeki tek kamera ise 8 MP değerinde bir temel kamera.

5G desteğinden mahrum olan modelin Android 11, 5000 mAh değerinde batarya gibi artıları da mevcut. Tabii ki bu artılar seriyi öne çıkarıyor ama telefon 5G desteğinden yoksun onu da eklemiş olalım.

Peki ya fiyatımız ne? Yine başarılı bulduğumuz telefonun fiyatı ise 276 dolar. Bu seviyede bir telefon için güzel bir fiyat.