Redmi Note 8 2021 Çıktığı Gibi Güncelleme Aldı

Redmi Note 8 2021 akıllı telefonları için MIUI 12.5 güncellemeleri geldi. Telefonlara gelen güncelleme neyi değiştirdi?

Redmi Note 8 2021

Xiaomi yeni akıllı telefonlara güncelleme vermeyi seviyor. Yeni telefonlar genelde yeni sürümlerle geliyor ama bazı modeller güncellemeyi almadan da çıkabiliyor. İşte bu modeller için erken güncelleme vermeyi ve telefonları hemen adapte etmeyi seven marka şimdi ise Redmi Note 8 2021 modeli için güzel bir gelişmeye imza attı. Yeni akıllı telefonu tercih edecek olan kullanıcılar, telefonu açtıkları gibi güncellemeyi görecekler gibi duruyor.

Bunu da Okuyun: Eski Xiaomi Modeli için MIUI 12.5 Güncellemesi Geldi

Redmi Note 8 2021 Global Olarak MIUI 12.5 Sürümünü Aldı

Avrupa versiyonu üzerinden yeni güncellemeyi almaya başlayan akıllı telefon, global olarak da güncellemeleri çok kısa bir süre içerisinde alacak. MIUI 12.5 güncellemesi olarak yayınlanan yeni güncellemenin akıllı telefonu, V12.5.1.0.RCUEUXM sürüm numarasıyla değiştirdiğini görmekteyiz.

Yeni sürüm güncellemesi yine Android 11 üzerinden geldiği için tüm özellikleri de sınırsız olarak sunmuş olacak. Güncellemenin boyutu ise biraz daha yüksek. 2.2 GB seviyesinde bir boyut söz konusu. Yedeklemeli olarak geldiği için güncellemenin boyutunun bu kadar yüksek olduğunun altını çizelim.

Tüm Redmi Note 8 2021 cihazlarına ulaşacak olan güncelleme sonrasında artık diğer akıllı telefonlar için MIUI 12.5 beklemeye başlayacağız. Note 8 serisi zaten güncelleme ile buluşmaya başladı. Bu seri bir yana artık giriş modellerinde bile güncelleme almaya başlayan akıllı telefonlar oldu.

Muhtemelen çok kısa sürede, MIUI 13 duyurulmadan güncellemelerin dağıtımının tamamen tamamlanacağını düşünüyoruz.