Redmi Note 10 5G Türkiye Fiyatı Belli Oldu

Redmi Note 10 5G Türkiye fiyatları için detaylar belli oldu. Telefonun Türkiye fiyatı nasıl olacak?

Redmi Note 10 5G

Redmi Note 10 çok zengin bir seri oldu. Kaç farklı model olarak geldiğini düşünecek olursak markanın en geniş serilerinden de biri oldu. Zaten Note serisi ile Xiaomi, sürekli yükselen bir grafik çizmeye başladı. Redmi Note 8 modellerinde elde edilen başarı hep bir çıta daha yukarı taşındı. İşte bu seriye gelen son modellerden biri olan Redmi Note 10 5G modeli için de beklenen açıklama geldi. Yeni akıllı telefonun Türkiye fiyatları açıklandı. Daha doğrusu bir satış sayfasında ortaya çıktı.

Bunu da Okuyun: MIUI Pioneer Group Nedir? MIUI’da Ne Değişecek?

Redmi Note 10 5G Türkiye Fiyatı Nasıl?

Turkcell’in Pasaj sayfasında gördüğümüz yeni akıllı telefonlar için açıklanan fiyat gayet mantıklı. Çok yüksek değil ve böyle bir telefon için fiyat performans odaklı fiyat belirlendiğini görüyoruz. Baktığımız zaman şu an satış fiyatı 3.649 TL olarak gözüküyor.

Bu satış fiyatı gösteriyor ki telefonun diğer serilerden de çok büyük bir farkı olmayacak. Zaten özellik konusunda çok büyük bir fark yoktu. Bunun yanında fiyat kısmında da çok yüksek bir fiyat farkının olmayacağı görülmüş oldu.

Satış sayfasına baktığımız zaman akıllı telefonun renk seçenekleri için ise 4 farklı seçenek sunulacağını anlıyoruz. Yeşil, Siyah, Gümüş, Mavi olmak üzere 4 farklı renk seçeneğinin karşımızda olduğunu göreceğiz.

Bunun dışında telefonun kesin satışlarının ne zaman başlayacağı da şu an için hala belli olmamış. Stokların yakın zamanda açılmasını söz konusu olacaktı. Çünkü telefon listelenmeye başlamış durumda. Ülkemizde bu fiyattan çok tercih edilecek modeller arasında olacağını düşündüğümüz seri, zaten diğer modelleriyle satışta yer alıyor ve bir hayli de ilgi çekiyor. Muhtemelen 2021 satış verilerinde Redmi Note 10 5G serisinin iddialı bir yeri olduğunu göreceğiz.