Redmi Note 10 5G Rekorla Başladı!

Redmi Note 10 5G akıllı telefon modelinde rekorlar peşi sıra geliyor. Telefon en son satanlar arasına girmeye aday.

Redmi Note 10 5G

Xiaomi iddialı bir marka olma yolunda gitmiyor. İddialı bir marka oldu. Tanıttığı telefonlarda rekorların peşi sıra geldiğini görüyoruz. Markanın Redmi modellerinde elde ettiği başarı ise tartışılmaz bir başarı. En son Redmi Note 10 5G modelinde bu başarı tekrarlandı. Paylaşılan verilere göre yeni akıllı telefon, duyurulur duyurulmaz rekorla kapıyı araladı. Kapıyı tam açtığı zaman yani globalde de satışa çıktığı zaman durumlar ne olur hiç bilmiyorum.

İlk olarak Çin’de satışları başlayan akıllı telefonda, birkaç dakika içerisinde rekorların da peşi sıra geldiği açıklandı. Telefon temel modellere göre biraz daha pahalı olsa da paylaşılan bilgilere göre sadece 1 dakika içerisinde 8 bin adet satış yapmayı başardı.

Bunu da Okuyun: MIUI 13 ile Temizleyici Uygulaması Değişiyor

Redmi Note 10 5G İlk Partide Ne Kadar Satış Elde Etti?

Tanıtım sonrasında telefon satışa çıktığı gibi 1 dakika içerisinde 8 bin adet telefon satılmaya başlandı. Her 1 dakika içerisinde ortalama bu kadar telefon satılınca, ilk parti akıllı telefonlar tamamen tükendi. Xiaomi’nin açıklamasına göre ilk partide akıllı telefonlar 500 bin adet satış elde etti.

Bu satışla beraber dediğimiz gibi telefonun ilk partisinin stokları son bulmuş oldu. Çinli kullanıcılar 5G bir telefona göre çok uygun bulunan fiyatları sevmiş gibi gözüküyor. 500 bin adet akıllı telefonun satılması sonrasında ilk partinin bitmesi ise stokların belli bir kısmının tükendiğini gösteriyor.

Stokların ne zaman yenileneceği konusunda ise bir açıklama yok ama Xiaomi daha önce de böyle durumlar ile karşılaştı. Bunun sonucunda da marka söz konusu akıllı telefonları 1-2 hafta içerisinde yeniledi.

Global satışlarını da merakla beklenen akıllı telefonun, 2021 sonunda en çok satan akıllı telefonlardan biri olması beklenmekte. Redmi Note 9 modelleri için de benzer durumlar geçerli olmuştu.