Redmi K50 için İlk Resmi Paylaşım Geldi

Redmi K50 için en yetkili olan isim paylaşım yaptı. Telefonda yer alacak özellikler için beklentimiz ne?

Redmi K50

Redmi K40 serisi, Redmi’nin amiral gemisi oldu ve gerçek anlamda performansı sevildi. Yüksek performanslı akıllı telefon modeline K40 Pro eklendi ve Pro+ modelinin bile geldiğini gördük. Sonrasında amiral gemisi özellikleri oyun dünyasına taşındı ve bir oyun versiyonu geldi. Oyun versiyonundan sonra artık Redmi K50 beklemeye koyulduk.

Telefon geleceği konusunda ise sonunda bir adım bir ipucu geldi. Üstelik ilk paylaşımı yapan isim de markanın en yetkili ismi oldu.

Bunu da Okuyun: MIUI 13 ile Mi Drive Görünümü Değişiyor

Redmi K50 için Redmi CEO’sundan Paylaşım

Redmi’nin CEO’su Lu Weibing, Weibo üzerinden bir paylaşımda bulundu. Ünlü isim tarafından yapılan paylaşımda kullanıcılara ne istedikleri soruldu. Redmi K50 akıllı telefonlarında ne olmalı sorusu geldi ve haliyle bir yandan da telefon doğrulamayı almış oldu.

Telefonun K serisi olarak amiral gemisi olma noktasında yola devam edeceğini de anlamış olduk. Fakat görünen o ki biraz zaman alacak. Telefon öyle hemen gelmeyecek gibi duruyor. Zaten henüz paylaşım bile yeni yapıldı.

Soru yeni modelde ne olsun sorusu. Bu demek oluyor ki geliştirme aşaması devam ediyor. Yani telefonun gelmesi zaman alacak. Bunda bir hem fikir olalım. Diğer taraftan telefon için bir anket duyurulmuş durumda.

Yani sonuçta CEO kullanıcılardan bir bilgi almak istiyor. Kullanıcılar ne istiyor? Bunu görmek ana amaç. Mesajları değerlendirdiğimiz zaman gördüğümüz ise şu ki yeni telefonlarda daha fazla bellek kapasitesi isteniyor. Ayrıca hızlı şarj konusunda da en iyi çözümün hala sunulmadığı en iyisinin sunulması istendiği konusunda bir fikir var.

Redmi K50 duyurusuna daha zaman var ve markanın bu beklentilere ne kadar cevap vereceğini telefon gelmeden bilemeyeceğiz. Önce bir telefon tanıtılsın, bu anketler ne kadar etkili oldu ya da marka ne kadar önem verdi ortaya çıkacak.