Redmi 9T, Xiaomi Türkiye Garantili Olarak Satışa Çıktı

Redmi 9T Türkiye satışları resmi olacak başladı. Telefon için istenen fiyat ve özellik detayları.

Redmi 9T

Redmi’nin uygun fiyatlı akıllı telefonlarına alıştık. Hem uygun fiyatlı hem de güzel özellikleri olan telefonlar görür olduk. Uzunca bir süre önce gelen Redmi 9T bu telefonlar arasında.

Nispeten uygun fiyatı ve fiyatı ile denk gelen özellikleri gibi artılarıyla kendisini kanıtlayan telefon, şu sıralar ülkemizde de satışa açıldı. Doğrudan Xiaomi garantili olarak satışa açılan akıllı telefon için beklenen fiyat değeri de görülmüş oldu.

Bunu da Okuyun: Redmi 9T ve Note 9T Tanıtıldı – Fiyatlar ve Özellikler 

Redmi 9T Türkiye Fiyatı Ne Kadar?

Daha önce birkaç yerde bu modelin satıldığını gördük ancak satılan serilerde resmi garanti ibaresi yer almıyordu. Şu an satışta olan modelde ise resmi garanti olduğu açıklanmış durumda.

İlk kez Redmi Note 9T modeli ile beraber gördüğümüz akıllı telefonun Türkiye fiyatına gelince, telefonun fiyatının 2.899 TL olduğunu görmekteyiz. İlk etapta yer verdiğim gibi ne çok yüksek bir fiyat ne de öyle ucuz diyebileceğimiz kadar düşük bir fiyat.

Tam özelliklerine göre bir fiyat ve belki de bir tık daha yüksek. Telefonun özelliklerini gördüğünüzde bunu daha iyi anlayacaksınız. Özellikler açısından bu modelde 6.53 inçlik ekranla karşılaşıyoruz. IPS ekran 400 nit parlaklığında ve Full HD+ çözünürlüğünde.

Ekranda yakalanan standart değeri işlemci ile de korunuyor. İşlemci seçimi Snapdragon 662 işlemci seçiminden yana. RAM açısından ise seçim ikiye ayrılıyor. 4 GB RAM’li model olduğu gibi 6 GB RAM değeri olan da bir model var.

Hangisini seçerseniz ona göre depolamanız değişiyor. 64 GB depolama alanı da var 128 GB depolama alanı da var.

Kamera ise standartların biraz üzerinde. 48 MP ana arka kameranın yanında 8 MP ultra geniş, 2 MP derinlik ve 2 MP makro çekim yer alıyor. 6000 mAh bataryası ise telefonun son ama en çok dikkat çeken kısmı. Zaten arayüzü yazmamıza bile gerek yok. Tabii ki MIUI 12.