Redmi 7 için Güncelleme Müjdesi! Bravo Xiaomi

Redmi 7 akıllı telefon modeli için yeni bir güncelleme haberi geldi. Akıllı telefon için güncelleme müjdesi ve dikkat çekenler.

Redmi 7

Xiaomi güncellemeler konusunda iddiasını konuşturmaya başladı. Zaten markanın MIUI arayüzünü çok beğeniyorum ve Android kısmında en iyilerinden biri olarak görüyorum. Bir de Xiaomi güncellemelerin hızlanmasını ve çok hızlı bir şekilde cihazlara ulaşmasını sağlarsa, tadından yenmeyecek. Bu konuda güzel bir haberimiz var. Yeni bilgilere göre marka Redmi 7 modeline de MIUI 12.5 güncellemesini sundu.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 11 Ultra ile Çekilmiş Harika Ay Fotoğrafı

Redmi 7 için MIUI 12.5 Güncellemesi

Bu haber oldukça dikkat çekici ve Xiaomi kullanıcılarını sevindiren bir haber. Zaten güncellemeler çok hızlı gelmeye başlamıştı ama eski bir akıllı telefon modelinin de güncelleme alması sevindirici oldu.

Açıkçası beklenmedik bir güncelleme olarak değerlendirebileceğimiz güncellemenin, Redmi 7 kullanıcıları için de bir hayli önemli olduğunu eklemek gerekiyor. Öyle ki seri 2019 yılında gelmiş ve Android 9 işletim sistemiyle beraber çıkış yapmıştı.

Sonrasında akıllı telefon MIUI 11 güncellemesini aldı ve arkasına da MIUI 12 güncellemesi geldi. Daha mütevazi bir akıllı telefon modeli olan 7 serisinin bu güncelleme ile beraber MIUI 12.5 sürümüne çıkması söz konusu oldu.

Güncelleme sonrasında akıllı telefon V12.5.1.0.QFLCNXM sürüm numarasıyla değişmiş oldu. Şimdilik Çin sürümü olarak gözüken güncellemenin 2.1 GB boyutunda olduğu da açıklandı. Güncelleme için belki dikkat çekecek bir başka nokta ise güncellemenin Android 10 işletim sisteminin üzerinden geliyor olması.

Android işletim sisteminin değişmesi zaten çok beklenmiyor ama global cihazlara da MIUI 12.5 güncellemesinin ulaşacağını düşünüyoruz. Güncelleme sonrasında telefonda nelerin değiştiğini ise zamanla göreceğiz. Eski cihazlarda farklı özellikler ortaya çıkabilir. Ya da şu var tüm özelliklerin kullanılması söz konusu olacak mı? Bunların cevabını bulmak gerekiyor.