POCO X3 Pro Kullanıcılarına MIUI 12.5 Müjdesi

POCO X3 Pro akıllı telefonlarına MIUI 12.5 sürümü geldi. Yeni sürüm tüm cihazlara ulaşacak. Çok kısa bir sürede dağıtım tamamlanacak.

POCO X3 Pro 2

POCO X3 Pro, yakın zamanda tanıtılmasına karşın popüler olan akıllı telefonlardan biri oldu. Özellikleri değerlendirildiği zaman zaten telefonun üst segment sayılabilecek modeller arasında yer aldığını söyleyebiliriz. Tanıtım sırasında yeni akıllı telefon için özellikler dışında verilen iyi haber ise güncelleme desteği olmuştu. Yeni akıllı telefonun güncellemelerinin uzun süre devam edeceği ve bu konuda kullanıcılara önemli avantajlar sunulacağı söylendi.

POCO şimdiden söylediklerinin arkasında durmuş gibi gözüküyor. Çünkü şimdiden yeni akıllı telefonlar için güncelleme haberi geldi.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 11 Lite 5G için MIUI 12.5 Yayında

POCO X3 Pro MIUI 12.5 Güncellemesini Aldı

Aslında telefon güncelleme listesinin ilk partisinde yer almıyordu. Telefon ikinci parti güncelleme listesinde yer alıyordu. Buna rağmen beklenenden erken güncelleme geldiğini söyleyebiliriz.

Üstelik yayınlanan güncellemenin artısı da var. Öyle ki bu sefer Çin sürümünden söz etmeyeceğiz. Bu sefer gelen güncelleme doğrudan global sürüm güncellemesi olacak. Küresel olarak yayınlanan güncelleme ile beraber sürüm numarasında da değişikliklere gidilmiş durumda.

Sürüm numarası V12.5.1.0.RJUMIXM olarak yenileniyor. Güvenlik güncellemeleri ve ek yamaların da alındığı güncellemenin boyutu ise 899 MB olarak açıklandı. Boyut ne çok yüksek ne de çok düşük. Zaten OTA üzerinden güncelleme verildiği için herhangi bir sorun olacağını düşünmüyoruz.

Telefonun yeni sürüme yükseltilmesini sağlayacak olan güncellemenin  ülkemizdeki cihazlara ne zaman ulaşacağı ise açıklanmadı. Küresel sürüm son final sürümü olduğu için fazla zaman almayacaktır. Artık beta testi yok. Kararlı beta denen ve pilot cihazlara verilen güncelleme yok.

Bu güncellemenin tek odağı var o da son kullanıcılar yani tüm POCO X3 Pro kullanıcıları. Haliyle son aşamaya gelindiğini söyleyebiliriz. 1-2 hafta içerisinde tüm cihazlara erişim yapıldığına ilişkin bilgi paylaşımı yapmış oluruz.