POCO X3 GT için Fiyat da Ortaya Çıktı

POCO X3 GT fiyatını gösteren yeni bir sertifika ortaya çıktı. Bu sertifika sonrasında gördüğümüz fiyat nasıl?

POCO X3 GT 2 1

Yeni akıllı telefonlar için beklentilerimiz artıyor. Özellikle POCO serileri için beklentilerimiz artık çok daha yüksek. Çünkü marka Xiaomi’den ayrılmasından sonra işleri daha da sıkılaştırdı. Daha fazla model sunar oldu. POCO X3 GT bu modellere eklenecek son akıllı telefon olacak.

Telefonun marka açısından önemi yüksek çünkü telefon yakın zamanda gelen iddialı model Redmi Note 10 Pro 5G modelinin global serisi olacak. Zaten bu cümleyi, telefon daha ilk çıktığı zaman kurduk. Şimdi bu modeli bekleyenler için daha güzel bir haberimiz var. Seri yeni sertifika aldı ve fiyatı gözüktü.

Bunu da Okuyun: Bir POCO Modeli için Daha MIUI 12.5 Güncellemesi Geldi

POCO X3 GT Fiyatı Çok İyi Bir Aralıkta

Tasarım açısından da teknik donanım özellikleri açısından da yeni akıllı telefon Redmi’nin adeta ikizi olacak. Telefonun içerisinde MediaTek Dimensity 1100 işlemcisine yer açılacak ve 6.67 inçlik bir ekranda kullanılacak. Ekran LED ya da AMOLED değil de tercih yine LCD olacak.

Bu detayları daha önce de paylaştık ve bilgilere yer verdik. Artık merak ettiğimiz şey telefonların fiyatıydı. Alınan bu son sertifikayla beraber fiyat açısından da bilgi geldi. Sertifikaya bakacak olursak telefonda 250 Euro gibi bir satış fiyatı olmasını beklemekteyiz.

250 Euro vergileri falan da koyacak olursak 3000 TL bandında bir akıllı telefonun geleceğinin işareti. Bu seviyede bir akıllı telefon için böyle bir fiyat gelirse çok iyi. Zaten bu fiyatın altında kalan çok fazla akıllı telefon yok.

Hele ki bu seviyede iyi bir orta segment akıllı telefon için böyle bir fiyat gelirse çok iyi olur. POCO X3 GT tanıtımında direkt olarak Avrupa fiyatı açıklanacağı için yakın zamanda sertifikayla beraber ortaya çıkan rakamlar doğru mu değil mi öğreneceğiz.