POCO X3 GT için Doğrulama! Global Redmi Note 10 Pro 5G Olacak

POCO X3 GT modeline ilişkin sürpriz bir gelişme ortaya çıktı. Telefon globalde Redmi'nin yerini alacak bir model olacak.

POCO X3 GT 1

POCO X3 GT isimli bir akıllı telefonun hazırlandığı konusunda bilgilere yer vermiştik. Bu telefon için resmi paylaşımlar da yapılmaya başlanmıştı. En son marka tarafından bir Twitter paylaşımı yapılmıştı.

Son paylaşım gösterdi ki yeni akıllı telefon, amiral gemisi olmayacak ama amiral gemisine çok yakın bir akıllı telefon olacak. Telefon için ortaya çıkarılan yeni kodlar ise söz konusu model hakkında önemli bir gerçeği ortaya çıkardı.

Bunu da Okuyun: Redmi Note 10 5G Rekorla Başladı!

POCO X3 GT, Global Redmi Note 10 Pro 5G Olarak Sunulacak

Telefonun hangi ülkelerde satışa çıkacağı ve özelliklerinin neler olacağı kesin olarak gözükmemişti. Fakat yeni MIUI kodları içerisinde çıkan bilgiler, bu konuda çok önemli detaylar gösteriyor. Kodlara göre telefonun kod adı Chopin olarak sunulacak. Model adı olarak da geçen bu ifade Redmi Note 10 Pro 5G modellerinde kullanılan kod adıyla aynı.

Ayrıca kodun yanında telefonun global olacağı da işaretlenmiş durumda. Bu da demek oluyor ki telefon global bir versiyon olarak gelecek. Hem paylaşılan isimleri hem de global ifadesinden yola çıkarak, geliştiricilerin söyledikleri ise POCO X3 GT akıllı telefonunun global Redmi Note 10 Pro 5G modeli olacağı.

Aslında baktığımız zaman POCO, Xiaomi markasından ayrılmış bir marka olarak yoluna devam ediyor. Yine de yeni akıllı telefonlarında çok net bir ayrım söz konusu değil. Bu nedenle iddiaların doğru olabileceğini düşünüyoruz. Zaten kodlar içerisinde de bunu doğrulayacak olan detaylar var.

Redmi Note 10 Pro 5G modelinin Çin içerisinde çok sattığını düşünecek olursak, aynı özelliklerde gelecek olan bir POCO X3 GT modeli de çok dikkat çekecektir.