Poco F3 için MIUI 12.5 Güncellemesi Yayınlandı

Poco F3 için beklenen MIUI 12.5 sürüm güncellemesi yayınlandı. Ülkemiz için yayınlanan güncellemenin detayları neler?

Poco F3

POCO’nun son seri akıllı telefonlarından biri olan Poco F3 ülkemizde satılan akıllı telefonlardan bir tanesi. Çok yakın bir zamanda ülkemizde satışa sunulan akıllı telefon özelliklerine göre de makul bir fiyat aralığında. Akıllı telefonda özellikler fiyat ve ülkemizde satılması bir yana, bu kez telefonun güncelleme haberi ile ilgili güzel gelişmeler var.

Öyle ki söz konusu akıllı telefon MIUI 12.5 güncellemesini almaya başladı. Üstelik güncelleme bu kez ülkemizde satılan akıllı telefonlara geldi.

Bunu da Okuyun: POCO Pop Buds Kulaklık için Hazırlıklar Başladı

Poco F3 için MIUI 12.5 Dağıtımda

Daha önce güncellemenin Rusya ve Endonezya’da yayınlandığı açıklanmıştı. Rusya’da yayınlanan güncelleme ile beraber cihazın seri numarası V12.5.1.0.RJBMIXM olarak değişmişti.

Ülkemizde yayınlanan güncelleme ise seri numarası biraz daha farklı bir güncelleme oldu. Ülkemizde yayınlanan güncellemenin sürüm numarası V12.5.1.0.RKHTRXM olarak gözüküyor. Söz konusu güncelleme ile Poco F3 akıllı telefonları da MIUI 12.5 sürümünün ayrıcalıklarına kavuşmuş olacak.

İlk etapta Rusya, Endonezya gibi ülkeler için gelen güncelleme 3.sırada ülkemize ulaşmış oldu. Türkiye’de yayınlanan güncellemenin tüm F3 cihazlarına ulaşması ise birazcık zaman alacak gibi duruyor. F3 sürümün sonrasında diğer POCO modelleri için de güzel haberler gelmesini bekliyoruz.

Sonuçta MIUI 12.5 güncellemesi birçok POCO modeline de verilecek olan bir güncelleme olarak açıklandı. Daha güncellemenin ulaşacağı çok fazla model var. Şu an için 1 GB civarında boyuta sahip olan güncellemenin F3 için geldiğini görmüş olduk.

Güncelleme alacak olan bir sonraki akıllı telefonun hangi model olacağı açısından ise bir bilgi yok. Artık yavaş yavaş Redmi modellerinin hedef olarak seçilmeye başladığını da ekleyelim.