POCO F3 GT için Neler Biliyoruz? Çok İddialı Bir Telefon

POCO F3 GT akıllı telefon modellerinde yer alacak olan özellikler neler olacak? Beklentilerimiz ve yeni akıllı telefon özellikleri.

POCO F3 GT

Xiaomi telefonlarını zaten seviyoruz ama POCO’nun bazı modelleri daha da çok öne çıkmaya başladı. Marka yeni yükselen yıldızlardan birisi. Ülkemizde de sıkça adı anılmaya başlayan POCO, iddialı akıllı telefonlar hazırlamaya da devam ediyor. İşte bu telefonlardan birisi de POCO F3 GT modeli olacak.

Başarılı model Redmi K40 Gaming serisi akıllı telefonların global yüzü olacağı iddia edilen telefon hakkında ortaya çıkan bilgilere bakalım.

Bunu da Okuyun: Xiaomi ve Vodafone Yeni Kampanyasını Duyurdu

POCO F3 GT Özellikleri için Beklentiler

Başta telefonun tasarımı çok dikkat çekici olacak. Sonuçta bir oyun telefonu gelecek diyoruz. Tasarımda önemli. Marka bu konuda çok iddialı olacak gibi duruyor. Arkada göz alıcı bir tasarımla zenginleştirilmiş olan bir kamera alanı ve önde de ekran üzerinde kamera bölümü ile dikkat çekilecek.

Telefonun özellikleri kısmında ise yine çok güçlü bir teknik donanım beklentimiz var. Teknik olarak telefonun güçlü işlemci MediaTek Dimensity 1200 serisini kullanması bekleniyor. Amiral sınıfında işlemcinin yanında telefonda 6 ya da 8 GB RAM kullanılması beklentisi de var.

RAM konusunda seçim netleşmiş değil. Diğer kısma yani ekranlara geçildiği zaman ise kesintisiz bir oyun deneyimi sunacak iddialı bir ekranın geleceği söyleniyor. Ekran kısmında 120 Hz yenileme hızı sunulacağı ve 6.67 inç boyutun olacağı iddiası var. Bunlar bile çok iddialı bir telefon geleceğini gösteriyor. Ek olarak panel beklentisi de AMOLED panel.

Hepsi üst üste eklendiğinde POCO F3 GT çok iddialı bir akıllı telefon olacak diyebiliriz. Telefon ne zaman tanıtılacak derseniz hala o belli değil. Xiaomi sadece bir görüntü paylaşmıştı ve telefonun Q3 çeyrekte geleceğini söylemişti.