Mobil Ödemelerde Kullanılabilen NFC Destekli Xiaomi Telefonlar

NFC destekli Xiaomi telefonlar hangileri? Bu akıllı telefonlarla beraber mobil ödeme yapılması mümkün mü? İşte destekli tüm modeller.

NFC destekli Xiaomi telefonlar

Xiaomi, Android telefonlar içerisinde bazı özelleştirmeler sunuyor. Zaten MIUI gibi bir arayüzün artısı var. Fakat işler sadece MIUI ayrıcalıklarıyla bitmiyor. Bunun yanında donanımsal olarak markanın akıllı telefonlarına eklediği ayrıcalıklar var. Ayrıcalıklardan birisi de NFC sistemi. Xiaomi’nin bu konuda bir hayli iddialı. Sadece amiral gemisi akıllı telefonlar değil, orta segment ve hatta bazen giriş modellere bile NFC donanımına yer veriliyor. Peki, NFC destekli Xiaomi telefonlar hangileri?

Mobil ödeme yapma, akıllı kilit sistemlerini kullanma, akıllı hoparlörlerle bağlantı kurma gibi ayrıcalıklar sağlayan NFC için destek veren modellere geçelim.

Bunu da Okuyun: MIUI Güncellemesiyle Fotoğraf Düzenleme Özellikleri Değişti

NFC Destekli Xiaomi Telefonlar Hangileri?

Hem NFC desteği olan hem de mobil ödeme yapabildiğiniz telefonlardan söz edeceğiz. Dediğimiz gibi bu modeller içerisinde amiral gemisi dışında çok daha fazla akıllı telefon bulunuyor. İşte NFC destekli Xiaomi telefonlar.