MIUI 13 ile Temizleyici Uygulaması Değişiyor

MIUI 13 ile temizleyici uygulamasında değişime gidilecek. MIUI 13 ile yerleşik temizleyici nasıl değişecek?

MIUI 13

MIUI 12.5 sürümünün dağıtımı henüz yeni başladı sayılır. Tamam hızla akıllı telefonlara yeni sürüm ulaşıyor ama henüz sürüm yeni yeni yayılıyor. Bir yandan bu sürümün yayıncılığı ile uğraşan Xiaomi, bir taraftan ise MIUI 13 için geliştirmelere devam ediyor.

Bir sonra ki arayüz olacak olan 13 sürümü için çalışmalar ise bir sır gibi saklanıyor. Fakat her şeyi gizlemek mümkün değil. Hele ki MIUI 12.5 yayınlanırken bu sürümün hakkında da bazı önemli detayları çıkmaması düşünülemez. Böyle de oldu ve yeni sürüm için birkaç ufak bilgi ortaya çıktı.

Bunu da Okuyun: Poco F3 için MIUI 12.5 Güncellemesi Yayınlandı

MIUI 13 ile Temizleyici Değişecek

Ortaya çıkan son şey yeni sürümdeki yerleşik temizleme uygulamasıyla alakalı oldu. Yerleşik olarak gelen temizleme uygulaması artık değişecek. MIUI 12.5 kodlarında gözüken değişikliklere göre bu yeni sürümde, temizleyici daha detaylı olarak çalışacak.

Bilinen sorunların çözümü menüleri devam edecek. Bunun yanında çok daha geniş bir çalışma sırasında optimizasyon özelliği sunulacak. Böylece telefonlar çok kısa bir süre içerisinde hızlandırılabiliyor olacak.

Ayrıca uygulamanın arayüzü için de değişimler göreceğiz. Geniş menüler yerine çok daha fazla işlevin ekleneceği daha küçük kutucuklar kullanılması durumu geçerli olacak.

Yani görüntü açısından da daha yeni, daha iyi bir dizilim bizi karşılamış olacak. Küçük pencereler ne kadar işlevsel olacak bunu yeni arayüzle tanışınca anlayacağız ve ona göre karar vereceğiz.

MIUI 13 içinde yer alacak olan başka olası değişiklikler ya da yenilikler konusunda şu an bilgilerimiz sınırlı kalıyor. Yine sızan bir şey olur ya da paylaşımlar gelmeye başlar biz de bilgi verir, daha da detaya ineriz.