MIUI 13 ile Mi Drive Görünümü Değişiyor

Mi Drive için yeni bir arayüz gözüktü. MIUI 13 ile gelmesi beklenen değişiklikler nasıl gözükecek?

MIUI 13 ile Mi Drive

MIUI 13 sürümünde olacağı iddia edilen değişikliklerle ilgili olarak yeni paylaşımlar gelmeye başladı. Yakın zamanda yeni sürümde yer almasını beklediğimiz bir dosya yöneticisi değişikliğinden söz etmiştik. Dosya yöneticisinin görüntüsü konusunda menülerden başlayarak önemli değişikliklerin olacağı ortaya çıkmıştı. Tabii ki doğrulanmadığı için iddia olarak kalan görsellerden sonra, Mi Drive arayüzünde de değişikliklerin yapıldığı ortaya çıktı.

Bunu da Okuyun: MIUI 13 Dosya Yöneticisi Ortaya Çıktı

MIUI 13 ile Mi Drive Arayüzü de Değişecek

Tıpkı dosya yöneticisinde olduğu gibi Mi Drive için de arayüz yenilemesi yapılacak. Xiaomi Cloud üzerinden her dosyayı yönetmek adına kullandığınız Mi Drive menüleri daha da kolay bir hal alacak.

Ayrıca dosya yöneticisi kısmında yapılan değişiklik bölümünde olduğu gibi ikonlar ve simgelerde de değişiklikler olması söz konusu olacak.

Tabii ki bunları konuşuyoruz ama şunu da unutmamak lazım ki bu sistem Çin için geçerli. Yani şu an Çin yeni sürümünde gözüken değişikliklerden söz ediyoruz. Üstelik bir de zaman konusu var.

Hemen gelecek bir şeyden söz etmiyoruz. MIUI 12.5 güncellemelerinde de yeni özellikler gözüküyor ama bu eş zamanlı geliştirme nedeniyle ortaya çıkan sızıntılar oluyor. Bu değişikliklerin geleceği zamanın MIUI 13 sürümü olacağı düşünülüyor. Yani arada epey bir zaman geçmesi gerekecek.

Daha çok fazla değişiklik olacaktır. Arayüzlerin değişmesi bile güzel ve artık Mi Drive’ın da daha kullanışlı olacağını biliyoruz. Ama yine de menü değişikliklerinin ötesinde daha önemli değişimler gelecektir.

Biz de bu değişiklikleri paylaşmaya devam edeceğiz MIUI 13 ile Mi Drive belki de işlevsellik açısından da değişecek. Yeni bilgileri öğrenmek adına sitemizi takipte kalın. Ama şunu söyleyebilirim ki değişiklikler için özellikle global kullanıcılar yani bizler MIUI 13 sürümünü beklemeliyiz.