MIUI 13 Güncellemesi Hangi Modellere Gelecek? Yeni Bilgiler Var

MIUI 13 alacak olan akıllı telefonlar için yeni iddialar ortaya çıktı. Xiaomi bir sürpriz yapabilir.

MIUI 13

Xiaomi son dönemdeki güncelleme stratejisini değiştirmeye başladı. Birçok markanın aksine sadece amiral gemisi akıllı telefon modellerine ilgi gösterilmiyor. Orta segment seriler de güncelleme alıyor ve hatta giriş seviyesi modeller de güncelleme alıyor. MIUI 13 bu konuda çok iyi bir adım olacak. Çünkü yeni işletim sisteminde ürün desteği de çok daha gelişmiş olacak. Gelen son bilgiler de durumu kanıtlıyor.

Son bilgilere göre yeni arayüz çok fazla sayıda cihaza ulaşacak. Üstelik güncellemenin özellikleri de birçok cihazda kullanılabilir olacak. Peki, hangi cihazlardan söz ediyoruz?

Bunu da Okuyun: MIUI 8 ile Gelen Harika Özellik Geri Dönüyor

MIUI 13 Güncellemesinin Geleceği Akıllı Telefonlar

Digital Chat Station tarafından verilen bilgilere göre MIUI 13 arayüzünü alan akıllı telefonlar son iki yılda piyasa sürülen tüm Xiaomi telefonlar olacak. 2 yıl içerisinde piyasaya sürülmüş olan akıllı telefonlar tamamen yeni güncellemeyi alacak ve burada sınıf farkı olmayacak.

Yani giriş seviyesi akıllı telefonlarda da üst segment modellerde de orta segment serilerde de aynı durum geçerli olacak. Tamamında yeni güncellemeyi göreceğiz. 2 senenin daha öncesinde gelen modeller de var. Bu modeller içerisinde de tabii ki amiral gemisi akıllı telefonlar da var. Bu telefonlar için durumun ne olacağını da zaman gösterecek.

Bu modellerde de güncellemelerin gelmesini bekliyoruz. Ama daha eski modellerde güncelleme dağıtımının nasıl olacağı konusunda sızan herhangi bir bilgi yok.

Sadece şu var ki güncellemenin geleceği ilk akıllı telefonun Mi Mix 4 akıllı telefon modeli olması bekleniyor. Mi Mix 4 akıllı telefonlarının çıkışını MIUI 13 işletim sistemiyle beraber yapması bekleniyor. Artık nasıl bir performans gösterinin bunu tanıtım sonrasında anlamamız mümkün olacak.

Exit mobile version