MIUI 13 Dosya Yöneticisi Ortaya Çıktı

MIUI 13 dosya yöneticisi olduğu iddia edilen arayüz görselleri paylaşıldı. Peki arayüz nasıl gözükecek?

MIUI 13 dosya yoneticisi 2

MIUI 12.5 ile artık tanışmış bulunuyoruz. Yeni sürüm neler getirecek ya da hangi akıllı telefonlara gelecek öğrendik. Peki biz ne yaptık? Xitekno ekibi olarak gözü hemen MIUI 13 sürümüne çevirdik. 🙂  Yeni arayüzden de bilgiler gelmeye başladı bile. Görünen o ki bir süre daha konuşacağımız şey yeni sürüm olacak. En son MIUI 13 dosya yöneticisi sızdırıldı.

Yeni sürümün dosya yöneticisi olduğu söylenen bölüme ait detaylı görseller geldi ve adeta Xiaomi bu konuda nasıl bir adım atacak görmüş olduk. Peki nasıl bir arayüz bizi bekleyecek?

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 11 Ultra ile Çekilmiş Harika Ay Fotoğrafı

MIUI 13 Dosya Yöneticisi Nasıl Gözükecek?

Kapalı beta V4.3.0.2 sürümünde gözüken yeni dosya yöneticisi, daha görsel ve anlaşılması daha kolay menüler sunacak. Ek bir kaç simgenin de dahil edildiği gözüken yeni tasarımda, kesinlikle MIUI 12 serisine göre daha iyi ve profesyonel olan bir görüntü söz konusu.

Kullanım kolaylığı konusundaki yerini koruyacak olan yeni menüde, her şeye ulaşmak için tek bir hareket yetecek gibi duruyor. Sezgisel birkaç yeni simgenin de kullanıldığını gördüğümüz dosya yöneticisinin şu an kapalı betada olduğunu da biliyoruz.

Sızan bilgilere göre bu yeni tasarım MIUI 13 serisinde gelecek ama tabii ki bilgiler resmi değil. Tekrar hatırlatmak isterim ki beklenti yeni arayüzde geleceği yönünde olsa da belki de Xiaomi bunu bir güncelleme olarak sunabilir. MIUI 12.5 sonrasında gelecek başka bir ara sürüm yok ve bu da iddiaları güçlendiriyor ama yine de markanın resmi bilgileri paylaşması durumunda öğrenebileceğiz.

Aksi durumda şu an ortada dolaşan MIUI 13 dosya yöneticisi arayüzü iddia olarak kalacak. Bunun da uyarısını eklemiş olalım. Yeni bir şey daha gelecek olursa sitemizi takipte kalın bilgi vereceğiz.