MIUI 13 Çıkış Tarihi Belli Oldu mu?

MIUI 13 çıkış tarihi için önemli bir iddia ortaya atıldı. Güncelleme çok yakında geliyor olabilir.

MIUI 13 çıkış tarihi

MIUI 12.5 güncellemesi, çok değil yaz sonuna kadar çoğu cihaza ulaşmış olur. Akıllı telefonlar güncelleme alıyor ve amiral gemisi modelleri çoktan güncellemeleri tamamladı. Sırada yer alan orta segment ve giriş seviyesi akıllı telefonları da hızla güncellemeler almaya başladı. Biz MIUI 12.5 güncellemelerini paylaşa duralım, Xiaomi bir yandan da yeni sürüm güncellemeleri üzerinde çalışıyor. Bu sefer gelecek olan arayüz MIUI 13 olacak. Sıradaki arayüz için ise iddialar gelmeye başladı. MIUI 13 çıkış tarihi konusunda da yeni bir bilgi gözüktü.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 11 Lite 4G Güncellemesi Yayınlandı

MIUI 13 Çıkış Tarihi Ne Zaman Olacak?

İddialara göre yeni arayüz sürümü için çalışmalar çoktan başladı ve Xiaomi yakın bir zamanda güncellemenin en azından ilk versiyonunu sunacak. Çin’den elde edilen bilgilere göre firmanın çalışanlarından üstü kapalı olarak bir tarih bilgisi geldi.

İddialara göre bu bilgilere göre MIUI 13 çıkış tarihi, Ağustos ayını işaret ediyor. Şu aralar MIUI 12.5 güncellemelerinin global dağıtımı devam etmekte. Bir yandan bu devam ederken görünen o ki bir yandan da MIUI 13 hazırlıkları tamamlanacak.

Ağustos ayında güncellemenin ilk beta sürüm olarak geleceği iddiası doğru ise yeni sürümün tanıtımı da o civarlarda yapılacaktır. Bu yeni sürümün hangi telefonlara ne zaman geleceği konusunda da bazı bilgiler var. Güncellemeyi alacak olan akıllı telefon modelleri için iddialara göre güncelleme Mi Mix 4 modeliyle beraber kullanılacak.

Güncellemenin kullanılacağı ilk telefon bu alırken sonrasında amiral gemisi modellerinde güncellemeler verilecek. Tabii ki ilk sırada yer alan akıllı telefon Mi 11 serisi akıllı telefonlar olacak. Mi 10 serisi daha sonrasında ve Redmi K serisi ise sonrasında güncelleme alacak deniyor.

Tabii ki güncelleme hakkında paylaşılan bu bilgiler ne kadar doğruyu yansıtıyor bu konuda da bir şey diyemiyorum. Resmi bir açıklama yapılmadan tüm bunlar ve MIUI 13 çıkış tarihi bilgileri iddia olarak kalacak.