MIUI 12.5 Yepyeni Bir Güvenlik Bölümü Getiriyor

MIUI 12.5 işle güvenlik bölümü çok detaylı yeni bir menü oluyor. Güncelleme sonrasında bu kısımda olacak olan değişiklikler.

MIUI 12.5

MIUI 12.5, menü bazında iyileştirmelere bir süre daha devam edecek gibi duruyor. Tanıtıldığı ilk günden bu yana güncelleme zenginleşmeye ve yeni özelliklerle güncellenmeye devam etti. Fakat bu kez yapılacak olan güncelleme biraz daha önemli bir güncelleme olacak. Yeni sürüme eklenecek olan yepyeni bir güvenlik bölümü göreceğiz.

Daha efektif, daha detaylı ve daha çok seçeneğin olduğu yeni bir güvenlik menüsü karşımızda olacak. Peki nasıl bölümler göreceğiz?

Bunu da Okuyun: Xiaomi, Samsung Galaxy S21 Benzeri Bir Telefon Geliştiriyor

MIUI 12.5 Güvenlik Bölümü Nasıl Değişecek?

Yeni güvenlik bölümü çok önemli ayarlara sahip bir bölüm olacak. Ayarlar penceresinden erişilebilecek olan yeni bölümde; Acil Aramalar, Sorun Giderme, Güvenlik Taraması, Engelleme Listesi, Güvenlik Klavye, Web sitesi doğrulama, Cihaz Bul gibi kısımlar olacak.

Bunlar yeni bölümler olarak karşımıza gelecek ama sadece bu alanlar da olmayacak. Ek olarak MIUI Uyarı merkezi, Aile Koruması, Ödeme Güvenliği, Deprem Uyarısı, Sahte Baz İstasyonu gibi kısımları da bu menü üzerinden ayarlayabileceğiz.

Son olarak Gizlilik Koruması bölümünün de sunulacağı yeni menünün çok efektif olacağı kesinleşmiş oldu. Bu yeni bölümle beraber MIUI 12.5 benzeri bir güvenlik bölümü de sunmuş olacak.

Bir kere artık daha fazla ayara rahat bir şekilde ulaşabileceksiniz. Yeni bölüm hakkında tüm detayların yer aldığı bir de video ekliyor olacağız. Videoda nasıl bir görüntü ve menü sunulacağını anlayabilirsiniz.

Güncellemenin ne zaman bizlere ulaşacağı kısmına gelince, şimdi bu sürümde beta testlerinde. Şunu da biliyoruz ki beta testleri Çin genelinde yapılmakta. Çin sürümünde var olan özellik önce Çin betasında tamamlanacak. Sonra global sürüme beta olarak eklenir ve en son da final sürümüne eklenir. Final sürümüne gelişi ise biraz zaman alacak anlaşıldı.