MIUI 12.5 Bazı Modeller için Erteleniyor

MIUI 12.5 için bazı kötü gelişmeler var. Bazı modeller için güncellemelerin ertelendiği söyleniyor. İşte detaylar.

MIUI 12.5

MIUI 12.5 için işler iyi başladı. Güncellemenin geldiği akıllı telefonlar ilk amiral gemisi serisi akıllı telefonlar oldu. Amiral gemisi serisi akıllı telefonlarda herhangi bir sorun oluşmadı ve akıllı telefonlar global olarak güncellemelere kavuştu. Yeni akıllı telefonların güncelleme almasından sonra orta segment modellere ve eski amiral gemisi modellerine geçiş yapıldı.

Bu andan itibaren ise güncelleme alacak olan akıllı telefonların sayısı artmaya başladı. Fakat bu partide bazı sorunlar yaşanmaya başladı. Şimdi ise MIUI geliştiricilerinden konuya ilişkin kötü bir haber geldi. Bazı modeller için erteleme kararı alındığı ortaya çıktı.

Bunu da Okuyun: MIUI Yeni Sürümünde Galeride Değişikliğe Gidildi  

MIUI 12.5 Hangi Modeller için Ertelenecek?

MIUI geliştiricilerinden elde edilen bilgilere göre Temmuz ayında global olarak güncelleme alması beklenen bazı modeller için güncelleme bir süre ertelenecek. Bu modellerde Android 11 için adaptasyon sorunları yaşandığı ve bunun için de güncellemeler üzerinde daha fazla çalışılması gerektiği söylendi.

Haliyle güncellemelerin final sürümü belirlenen bu cihazlar için söylendiği gibi Temmuz ayında dağıtıma geçmeyecek. Bu modeller ise popüler akıllı telefonlar olarak gözüküyor. Bunlardan birisi Xiaomi CC9 yani global adıyla Mi 9 Lite modeli olacak.

Diğer model Mi CC9 Meitu Edition olacak. Bunun dışında Xiaomi Mi 9 Pro 5G akıllı telefonu ve Redmi Note 8 Pro modelleri için de güncellemelerin ertelenmesi durumu söz konusu olacak.

Şimdilik güncellemeleri geç alacağı öğrenilen modeller bu şekilde. Bunun dışında model sayısı artar mı ya da Xiaomi geliştiricileri sorunları tam olarak ne zaman çözer bu konuda da herhangi bir bilgi bulunmuyor. Çok yakın zamanda MIUI 12.5 için yeni açıklamalar gelmeye başlayacaktır. Xiaomi güncellemeyi verdikten sonra sorunsuz bir sürümle karşılaşmak istiyor gibi gözüküyor.

Exit mobile version