Mi Mix 4 Serisinin MIUI 13 Arayüzüyle Görüntülendiği İddia Edildi

Mi Mix 4 modeline ait olduğu iddia edilen yeni görseller ortaya çıktı. Bu sefer telefon MIUI 13 çalıştırırken görüntülendi deniyor. İşte o görseller.

Mi Mix 4 2 e1624195020949

Xiaomi’nin en fazla ilgi çeken serilerinden biri olan Mi Mix serisi uzun zamandır yenilenmeyi bekliyor. Marka bu konuda zaten müjdeli haberi vermiş durumda. CEO tarafından yapılan açıklamada Mi Mix 4 akıllı telefonunun geleceği doğrulanmıştı.

Fakat bu telefonun özellikleri ne olacak ya da ne zaman gelecek gibi bilgiler paylaşılmamıştı. İşte şimdi telefon hakkında yeni bilgiler gelmeye başladı. En son iki görüntü sızdırıldı ve sızdırılan görüntülerde söz konusu akıllı telefonun MIUI 13 arayüzü ile karşımıza çıktığını görüyoruz.

Bunu da Okuyun: CEO Le Jun’un Xiaomi Mi 6 Paylaşımı! Unutulmadı

Mi Mix 4 Yeni Arayüzle Beraber mi Gelecek?

Eğer sızıntılar gerçekse yeni akıllı telefonda çok ama çok iddialı bir tasarım olacak. Telefonun ön kısmında kavisli ve tam çerçevesiz bir yapı göreceğiz. Ne üst kısımda ne de alt kısımda ek bir çerçeve alanı olmayacak.

Hatta akıllı telefonun kamerası kısmında da farklı seçimler yapılacağı görülüyor. Bir ön kamera alanının olmadığını anlıyoruz. Bunun yerine ön kısımda ekran altı kamerası kullanılmış durumda.

Ekranın altında kamera kullanılmasıyla beraber çerçevesiz yapı anlayışı da değişecek gibi gözüküyor. Diğer dikkat çeken ise telefonun MIUI versiyonunun 13 olarak gözükmesi. Arayüzde zaten MIUI 13 ile geleceği bilinen Mi Mix 4 modelinin bunu çalıştırırken gözükmesi de çok sürpriz olacak bir durum değil.

Tabii ki bunları doğrulayacak herhangi bir bilgi paylaşımı olmadı. Yani görüntüler de resmi değil resmi kaynaklardan gelen bir bilgi de yok. Görsellerin Mi Mix 4 modeline ait olduğu sadece bir iddia ve telefonun gerçekten böyle gelip gelmeyeceğini bilemiyoruz.

Tasarım doğru mu değil mi bunu öğrenmek için Xiaomi’den resmi açıklama gelmesini beklemek gerekiyor. Marka resmen telefonu göstermeden bu iddialar doğru ya da yanlış diyemeyiz.