Listede Olmayan İki Telefon MIUI 12.5 Güncellemesi Aldı

MIUI 12.5 güncellemesi iki telefonu daha zenginleştirmeye geldi. Güncellemenin ulaştığı akıllı telefonlar hangileri oldu?

MIUI 12.5

MIUI 12.5 güncellemeleri gelmeye devam ettikçe, sürprizler de ortaya çıkmaya devam edecek gibi duruyor. İkinci liste için güncellemeler gelmeye başladı ama listede olmayan modeller için de sürpriz haberler gelmeye başladı. Listede yer almayan iki akıllı telefon daha güncelleme aldı. Aslında bu modellerin biraz daha geç güncelleme almasını bekliyorduk.

Bunu da Okuyun: MIUI 8 ile Gelen Harika Özellik Geri Dönüyor

Mi 9 ve Mi 9T Pro Modelleri için Güncellemeler Geldi

MIUI 12.5 sürüm güncellemesi için şu aşamada sürpriz olan akıllı telefonlar Mi 9 ve Mi 9T Pro modelleri oldu. İki telefonda güncellemeyi aldı. Ama şu kararlı beta durumu bu telefonlar için de geçerli oldu.

Yani güncelleme ilk olarak pilot uygulamasında olan cihazlar için sunuldu. Mi 9 akıllı telefonlar gelen güncelleme sonrasında V12.5.1.0.RFAMIXM sürümüne ulaşmış oldu. İkinci kısımda ise Mi 9T Pro cihazlarını gördük. Bu akıllı telefon modellerinde de güncelleme V12.5.1.0.RFKMIXM sürüm numarasını getirdiği.

Benzer olarak değişen sürüm numaraları da gösteriyor ki iki akıllı telefon da MIUI 12.5 güncellemesi için hazırlıklarını tamamlamış durumda. İki model için de güncellemenin ne zaman tamamlanacağı konusunda ise bilgi veremiyoruz. Çünkü bunu biz de bilmiyoruz.

Bildiğimiz güncellemelerin şu an için pilot cihazlar için kullanıma sunulduğu. Pilot cihazlar kararlı beta denemesinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacak olurlarsa o zaman güncellemenin herkese açık olan sürümü dağıtıma çıkarılmış olacak.

Bu sürenin ne kadar olacağını dediğimiz gibi tahmin etmek zor. Şunu biliyoruz ki MIUI 12.5 güncellemeleri için yaz sonuna doğru artık yavaş yavaş süreç tamamlanacak. Güncelleme almayacak çok fazla cihaz kalmayacağını düşünüyoruz. Orta segment modeller için de bu durum geçerli olacaktır.