Bir POCO Modeli için Daha MIUI 12.5 Güncellemesi Geldi

POCO modellerinden biri daha MIUI 12.5 güncellemesini aldı. Yeni güncelleme alan cihaz hangisi oldu?

POCO F2 Pro

POCO F2 Pro, F3 serisinin gölgesinde kalmış gibi duruyor olsa da öyle değil. Hala güzel satış rakamlarına sahip olan bir akıllı telefon var. F3 modellerinin arkasında kalmış gibi düşünmemek gereken akıllı telefonun, güncelleme desteği de devam ediyor. İşte bu güncelleme desteği kapsamında yeni bir güncelleme daha geldi. Yayınlanan yeni güncelleme şu an birçok model için dağıtımı devam eden MIUI 12.5 güncellemesi.

Güncellemenin bir başka önemi de şu ki söz konusu güncelleme global olarak sunulmuş olan bir güncelleme. Yani öyle sadece Çin’de yayınlanacak bir şey değil. Tüm Avrupa için geçerli olacak güncelleme.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 12 Modeline Ait Olduğu Söylenen Görseller Gelmeye Başladı

POCO F2 Pro Güncellemesi için Bilgiler

MIUI 12.5 sürüm güncellemesinin geldiğinin duyurulmasının ardından ilk öğrendiğimiz sürüm numarası oldu. Baktığımızda telefonun sürüm numarası V12.5.1.0.RJKEUXM olarak gözüküyor.

EEA Stable yani Avrupa stabil güncellemesi olan yeni sürüm, önce beta programına sahip olan kullanıcılara geliyor. Beta programındaki kullanıcılar güncellemeleri aldıktan sonra, aşama aşama herkese final sürümü verilmiş, ulaşmış olacak.

OTA üzerinden dağıtımı devam eden güncellemenin Android için bir güvenlik yamasını da getirdiğini belirtelim. Fakat güncellemenin boyutunun nasıl olacağını bilemiyoruz. Çünkü bu konuda detay verilmedi.

Global sürüm güncellemesinin ülkemize ne zaman ulaşacağını da merak ediyor olabilirsiniz. POCO F2 Pro için MIUI 12.5 dediğimiz gibi önce beta kullanıcılarına verilecek. Bunun sonrasında son kullanıcılara geçilecek. Ardından ise dağıtım genişleyecek ve cihaz numaralarına göre güncellemelerin geldiğini göreceğiz.

Bu süreç böyle yazıldığı zaman çok uzun gibi gelebilir ama aslında öyle değil. Tahmini olarak 2 hafta içerisinde cihazlarda güncellemeleri görmeye başlarsınız. Anında göremezsiniz ama güncelleme kademe kademe gelecektir.