Xiaomi Yeni Hızlı Şarj Sistemi Duyuracağını Açıkladı  

Xiaomi hızlı şarj için yeni bir duyuru yapacağını duyurdu. Xiaomi hızlı şarj sisteminde nasıl bir yenilik gelecek?

Xiaomi hızlı şarj

Xiaomi hızlı şarj sistemlerinde başarılı bir marka. Hatta diğer markalardan daha önde gidiyor bile diyebiliriz. Şöyle bir durum var ki yakın zamanda temassız şarj teknolojisi için de adımlar atılmıştı. Sadece hızlı şarj ile kalmayan marka bu konuda da önemli işlere imza atmıştı. Şimdi ise yeni bir hızlı şarj sistemi için de ilk duyuru yapıldı.

Xiaomi tarafından Twitter hesabından yapılan paylaşımda yarın özel bir tanıtım yapılacağı ve yeni bir sistemin sunulacağını görüyoruz. Peki bu sistem için beklentilerimiz neler?

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 9T Android 11 Güncellemesini Almaya Başladı

Xiaomi Yeni Hızlı Şarj Sistemi Nasıl Bir Artı Sunacak?

Paylaşımda sadece yarın göreceksiniz gibi bir ifade var. Teknik detay bilgisi var mı deseniz teknik detay bilgisine yer verilmemiş durumda. Fakat bir yandan da öncesinde gelen sızıntılar var.

Sızıntılara göre Xiaomi bu kez 200W hızlı şarj konusunda bazı açıklamalar yapacak. Marka daha önce 67W teknolojisi konusunda bilgi paylaşımı yapmıştı. Hemen sonrasında ise 120W hızlı şarj sistemi için bazı açıklamalar gelmişti.

120W hızlı şarj sistemi duyurulduğu sırasında yakın zamanda daha iyisi de yapılacak denmişti. Bunun üzerine bir de sızıntılardan 200W hızlı şarj iddiası gelince, beklentiler tam olarak bu alana yönelmiş oldu. Yeni hızlı teknolojisi duyurulacak olursa, yani 200W desteğini görecek olursak hangi akıllı telefonda bu teknolojiye destek verileceği konusunda tartışmalar başlayacak.

Şu an mevcut modellerde böyle bir şarjı destekleyen akıllı telefon yer almıyor. Mevcut akıllı telefonlar değil ama yeni gelecek akıllı telefonlarda Xiaomi bir sürpriz yapabilir. Daha detaylı olan verileri de yarın öğrenme şansımız olacak. Sitede duyuru sonrası detaylara da yer vereceğiz.