Xiaomi Mi FlipBuds Pro Kulaklık Özellikleri Ortaya Çıktı

Xiaomi Mi FlipBuds Pro için yeni görseller paylaşıldı. Resmi görseller ve paylaşılan ilk teknik detaylar.

Xiaomi Mi FlipBuds Pro

Xiaomi Mi FlipBuds Pro adı verilen bir kulaklık üzerinde çalışıldığı zaten biliniyor. Uygun fiyatlı kulaklık modellerinden sonra bu sefer Apple rakibi bir kulaklık gelecek deniyor.

Çok daha iddialı bir kulaklık olacağı ve Pro serisine rakip olacağı iddia edilen yeni modelle ilgili olarak özellikler de bir bir ortaya çıkmaya başladı. En son bilgileri paylaşan ise bizzat Xiaomi Başkan Yardımcısı Chang Cheng oldu. Sadece bilgiler değil aynı zamanda görseller de geldi.

Bunu da Okuyun: MIUI 13 Listeleri için Xiaomi’den Yalanlama

Xiaomi Mi FlipBuds Pro Özellikleri ve Görselleri

Yeni kablosuz kulaklık modelinde görselleri değerlendirerek başlayalım. Görseller değerlendirildiği zaman görülüyor ki AirPods Pro modelinin siyah versiyonu gelecek.

Kutunun üzerinde yer alan bir durum ışığı da kutunun üzerindeki tek detay olacak gibi gözüküyor.

Bu tasarım yapısı dışında Xiaomi Mi FlipBuds Pro modelinin sunacağı özelliklere ilişkin de bazı bilgiler var. Bilgilere göre kablosuz kulaklık, ANC özelliği ile gelecek.

ANC özelliği aktif gürültü engelleme özelliği demek. Zaten bu seviyede Pro bir kulaklık için aktif gürültü özelliğinin de olmasını bekleriz. Öyle sanıldığı kadar basit bir gürültü engelleme sistemi de olmayacak. 3 ayrı mod ile çalışabilen ve istenildiği zaman kapatılabilen bir özellik olacak. Seyahat modu, ofis modu ve günlük modu gibi modlar göreceğiz.

Dediğimiz gibi istediğiniz zaman şeffaf moda da geçiş yapabileceksiniz. Bu şekilde özelliği kapatıp açmak mümkün olacak. Ses kalitesinin nasıl olacağını öğrenmek için ise biraz daha bekleyeceğiz. Kulaklık tanıtıldı zaman, bu konuda sürücü bilgileri gibi bilgiler paylaşılacaktır.

Fiyat aralığının AirPods modellerinde olduğu gibi yüksek olması bekleniyor ama onun için de tanıtım gününü beklememiz lazım.  Tanıtım yapıldığında bir daha kulaklığa döneceğiz.

Aktif gürültü engelleme sistemi şimdilik sadece güzel bir detay olarak karşımızda kalsın. Ayrıca tasarım kısmında da kulaklık artık kesinleşti diyebiliriz. Gerisi için az daha sabır.