Xiaomi Mi 11 Ses Puanları Açıklandı! Sonuçlar İlginç

Xiaomi Mi 11 ses puanı sonuçları açıklandı. Xiaomi Mi 11 ses puanlarında sonuçlar nasıl? Beklentiler karşılandı mı?

Xiaomi Mi 11

Xiaomi Mi 11 akıllı telefonlarında ses konusunda çok iyi bir deneyim sunulacağı iddia edilmişti. Zaten tanıtımda da bunun üzerinde duruldu ve seride Harman Kardon ile ortaklık yapılarak geliştirilen hoparlörden söz edildi.

Haliyle telefonun sesinin çok iyi olduğunu düşünüyorduk. Çok iyi bir ses deneyimi, ek bir hoparlör gereksinimini bile ortadan kaldıracak deniyordu. Fakat DxOMark ses testine göre bu beklentiler tamamen değişmiş oldu. Telefon birçok markanın gerisinde kalmış gibi gözüküyor.

Bunu da Okuyun: POCO M3 Pro 5G için Türkiye Açıklaması Geldi

Xiaomi Mi 11 Ses Testi Sonuçları

Yeni akıllı telefonlar için yapılan ses testi sonucunda model 68 puan alarak listelerde yer buluyor. Daha çok kamera değerlendirmeleriyle bildiğimiz DxOMark’ın bu sonucuna göre telefon eski serisinin bile gerisinde kalıyor. Diğer amiral gemisi modelleri olan Mi 10 Pro serisinden geri kalan model, çok istenen bir değerde değil.

Ayrnı zaman da iPhone 11, Google Pixel 5, OnePlus 8 gibi akıllı telefonlar da daha üst bir sırada yer alıyor. Hatta yakın zamanda tanıtılan oyun telefonu ASUS Rog Phone 3 modeli de Xiaomi Mi 11 akıllı telefonlarını ses konusunda geçmeyi başarmış durumda.

Özellikle ses dengesi konusunda telefonun geri planda kaldığı gözüküyor. Bunun dışında telefon ses kaydı konusunda da telefonun standart seviyede kaldığı söyleniyor.

Ne olursa olsun bu sonuçlar Xiaomi Mi 11 akıllı telefonlarında istenen sonuçların elde edilmediğini gösteriyor. Tabii ki bu değerlendirme sadece ses açısından yapılan değerlendirme olarak öne çıkmakta. Diğer konularda telefon başarılı bulundu ve amiral gemisi akıllı telefonlar listesine adını yazdırmış oldu.

Ama Harman Kardon ile yapılan anlaşma, nitelikli bir özellikten çok bir pazarlama çalışması gibi kalacak gibi gözüküyor. Şimdi diğer modeller için de sonuçları görmeyi bekliyoruz. Belki diğer modellerde durum değişiklik gösterir.