Xiaomi Mi 11, Mi 11 Pro ve Mi 11 Ultra Global Satış Rakamları Duyuruldu

Xiaomi Mi 11, Mi 11 Pro ve Mi 11 Ultra telefonu için beklenen satış rakamları açıklandı. Satış rakamlarında son durum ne?

Xiaomi Mi 11, Mi 11 Pro ve Mi 11 Ultra

Xiaomi’nin bu sene sunduğu amiral gemisi modellerinde önemli değişiklikler geldi. Belki temel modelde çok önemli bir değişiklik yok gibi düşünülebilir ama Ultra modelindeki değişim çok ciddi boyutta. Şimdilik üç model üzerinden ilerleyen yeni amiral gemisi serisi değişiklik getirdi evet ama kullanıcılar bunu nasıl karşıladı? Telefonlar yeterli satış rakamına ulaştı mı? Hedefler tuttu mu? İşte bu sorular için Xiaomi Mi 11, Mi 11 Pro ve Mi 11 Ultra satış rakamları açıklandı.

Açıklanan satış rakamlarına göre seri ilk satış hedefini de çoktan tamamladı. Tabii ki orta segment modellere göre satış rakamları geri planda kalıyor ama amiral gemisi modeli için bakacak olursak, hedeflerin tutmaya başladığını görüyoruz.

Bunu da Okuyun: Redmi K40 Light Luxury Edition Performans Testlerinde Gözüktü

Xiaomi Mi 11, Mi 11 Pro ve Mi 11 Ultra 3 Milyon Satış Elde Etti

Paylaşılan son verilere göre yeni seri akıllı telefonlar global olarak 3 milyon satış rakamını geride bıraktı. Mi 11 serisi olarak gösterilen serinin 3 milyon barajını aşması, markanın koyduğu ilk hedefin gerçekleştiği anlamına geliyor.

Kısa sürede elde edilen bu satış rakamları, global satış rakamları bir kez daha hatırlatalım. Fiyat dengesi düşünüldüğü zaman yeni seri akıllı telefonların zaten milyonlarca satması beklenen bir durum değil.

Yani bu seride 50 milyon ya da 60 milyon satış rakamları zaten beklenmiyor. Bu seviyelere ulaşsa zaten Xiaomi’nin birinci sırayı alması gerekiyor. Onun için kısa vadede konulan hedeflerde 3 milyon satış rakamlarının yakalanması yeterli gibi gözükebilir.

Tabii ki bunun marka için de bir başarı olduğunu ekleyelim. Ülkemizde telefonların satış rakamının ne seviyede olacağını ise tüm modeller satışa çıktığı zaman göreceğiz. Xiaomi Mi 11, Mi 11 Pro ve Mi 11 Ultra tüm modellerinin gelmesi gerekiyor.