Xiaomi FlipBuds Pro Tanıtıldı! Özellikleri Neler?

Xiaomi FlipBuds Pro modeli tanıtıldı. İddialı bir kablosuz kulak daha bizlerle. İşte kulaklığın özellikleri.

Xiaomi FlipBuds Pro

Xiaomi’nin bir kablosuz kulaklık hazırladığı zaten herkes tarafından biliniyordu. Yakın zamanda da bu konuda bir paylaşım gelmişti. Resmi paylaşımın ardından merakla beklediğimiz kablosuz kulaklığın tanıtımı da yapıldı. Hatta Xiaomi FlipBuds Pro isimlendirilen kulaklık beklenenden erken geldi desek yeri. Üst seviye bir kulaklık olan yeni kablosuz kulaklıkların özellikleri de göz doldurucu cinsten.

Bunu da Okuyun: Redmi Note 10T Türkiye’ye Gelecek mi?

Xiaomi FlipBuds Pro Tüm Özellikler

Yeni seride hedeflenen rakip kulaklık modeli Apple AirPods Pro modeli. Bu modelin tasarım yapısını ve teknik donanımını işaret eden marka, güçlü bir kulaklık hazırlamış onu görmüş olduk.

Baktığımızda kulaklığın tasarımının AirPods Pro modelinde olduğu gibi mini ve ucunda silikon başlıklı olduğunu görüyoruz. Tasarım çok benzer bir tasarım. Ayırt etmeniz bile güç olacaktır fikrindeyim.

Yeni kablosuz kulaklık modelinde en dikkat çeken kısım ANC özelliği. Gelişmiş sürücüleri sayesinde 40dB seviyesine kadar gürültü engelleme özelliği sunan kulaklık, Qualcomm QCC5151 ses yongasıyla geliyor.

Buna ek olarak ses sürücüleri de bas dengesi en iyi olan 11 mm ultra dinamik ses sürücüleri. Ses kalitesi bir hayli başarılı olan kulaklık, çok sayıda modu da destekliyor. Aynı anda iki cihaza bağlanma veya iki ayrı kulaklığı tek cihaza bağlama gibi ek özellikler bulunuyor.

Diyelim ki elinizde iki kulaklık var ve arkadaşınızla beraber film izlemek istiyorsunuz. O zaman iki kulaklığı da aynı anda kullanmanız mümkün. Bunun için kulaklıklar Bluetooth 5.2 teknolojisini kullanıyor.

Xiaomi FlipBuds Pro serisinin bu özelliklerinin yanında pil kapasitesi de çok başarılı. Tanıtımda söylenen kulaklıkların 7 saat şarj süresi sunduğu. Buna kutuyu da ekleyecek olursanız 28 saatlik bir kullanım söz konusu olacak.

Gürültü engelleme özelliğini kapatma, yüksek ses kalitesi, iki ayrı cihazla eşleştirme gibi ayrıcalıkları olan serinin fiyatı ise 124 dolar olarak açıklandı. Fiyat çok düşük değil. Apple ile yarışacak olan bir fiyat.