Xiaomi FlipBuds Pro Global Pazarda Satışa Çıkıyor

Xiaomi FlipBuds Pro Global pazarda da kendisine yer bulacak gibi duruyor. Kulaklık için yaşanan son gelişmeler neler?

Xiaomi FlipBuds Pro

Xiaomi, çok iddialı bir kablosuz kulaklık tanıtımı yapacağım dedi ve açıklamanın 2 gün sonrasında bu modelin tanıtımını gerçekleştirdi. Xiaomi FlipBuds Pro adıyla tanıtılan yeni kablosuz kulaklık, markanın da en iddialı aksesuarları arasına adını yazdırdı. Farklı modlarda çalışan gürültü engelleme teknolojisi, yenilenmiş tasarım, tek tuşla şeffaf moda geçiş artısı gibi özellikler vardı.

Bu derece yüksek özelliklerle dikkat çeken kulaklıkların global pazarda da yer almasını isteriz elbette. Şu an için kulaklık sadece Çin için satışa çıkmış durumda. Daha doğrusu Çin için satışlar planlanmış durumda. Fakat yeni ortaya çıkan bilgiler gösteriyor ki sadece birkaç hafta içerisinde kulaklıklar global pazarda da satışa çıkacak.

Bunu da Okuyun: Xiaomi ZMI Taşınabilir Fan Duyuruldu

Xiaomi FlipBuds Pro Yeni Sertifikasında Avrupa’yı İşaret Etti

Kulaklık için Avrupa pazarında satışa çıkacağı iddiası, yeni bir sertifika ile beraber geldi. Yakın zamanda ürünün yeni bir sertifika onayı aldığı gözüküyordu. İşin ilginç yanı kulaklık için alınan bu sertifikanın seri numarası farklı. Daha önce Çin için alınan sertifikada yer alan seri numara ile bu modelde yer alan seri numarası farklı.

TWSEJ20GT seri numarasında sertifika aldığı gözüken cihaz, kesin olarak Avrupa’da satışa sunulacak gibi duruyor. Fakat Avrupa satışları ne zaman başlayacak hala kesin değil.

Xiaomi FlipBuds Pro

Bu sertifikadan sonra anladığımız süre hiç uzun olmayacak. Çok yakında yeni serinin Avrupa satışları başladı açıklaması ile karşınızda olabiliriz. Xiaomi FlipBuds Pro gibi bir kulaklığın Avrupa pazarında satışa çıkması, çok yakında ülkemize de geleceğinin en büyük kanıtı olarak gösterilebilir.

Türkiye’de de satılırsa, kesinlikle pazarın en iddialı kulaklıklarından biri olacaktır. Tanıtımda da söylediğimiz gibi bu modeller AirPods serisi kulaklıkların bile rakibi olan modeller. Beklentilerin her zaman üst seviyede olduğu kulaklıklar. Önemli olan fiyat. Özellikler iyi ama fiyat nasıl olacak?