Xiaomi Book Pro X için Tanıtım Tarihi Gözüktü

Xiaomi Book Pro X serisi için yeni görsel ve tanıtım tarihi açıklaması geldi. Bilgisayar ne zaman tanıtılacak?

Xiaomi Book Pro X

Xiaomi, bilgisayar sınıflarını güçlendirmek için beklenen adımı attı. Firma daha güçlü bilgisayarlar sunacağını söylemişti. Söylediğini de yapacak çünkü oyunculara hitap edecek Xiaomi Book Pro X modelini ortaya çıkardı.

Etkileyici bir tasarıma sahip olacağı söylenen yeni serinin nasıl gözükeceği konusunda da paylaşımlar yapıldı. İlk görsellere göre nasıl bir cihaz göreceğiz ve sistem özellikleri konusunda neler biliyoruz bakalım.

Bunu da Okuyun: Redmi K40 Light Luxury Edition Modeli Ortaya Çıktı

Xiaomi Book Pro X Yeni Ekran Kartlarına Sahip Olacak

Bu modelin en büyük avantajı yeni ekran kartlarına sahip olacak olması oldu. RTX 3050Tİ modelini barındıracak olan bilgisayar, böylece oyunlarda da iddialı bir performans ortaya koyacak.

RTX 3050 Tİ ekran kartının dışında kullanılan işlemcinin de yeni nesil Intel serisi olması bekleniyor. 11.nesil Intel kullanılacağı konusunda bilgiler var. Bu bilgisayarın sanıldığından daha güçlü olacağını da işaret ediyor.

Güç kısmında donanım birimleriyle farkını koyacak olan Xiaomi Book Pro X modelinin tasarım açısından da Mac rakibi olacağını söyleyebiliriz. Öyle ki modelde alüminyum alaşımlı  bir kasa kullanılması bekleniyor.

Tamamen metal kasa kullanılması, cihazın kalınlığının da düşürülmesi anlamına geliyor. Kalınlık konusunda da daha iyi bir değere sahip olacak olan bilgisayar, ekran panelinde de iddialı bir model olacak.

Ekran paneli kısmında da 144 Hz yenileme hızı olan 25 ms gecikme değerleri sunan Full HD bir panel gelecek. Şimdilik ekran boyutu belli değil. 14.4 inç değil de daha çok 16 inç civarında bir ekran beklentimiz var.

Ama net olarak ekran boyutunun nasıl olacağını henüz öğrenemedik. Bunu öğrenmek için de çok beklemeyeceğiz çünkü tanıtım Haziran ayında. Haziran’ın hemen başında detaylı tanıtımın geleceği düşüncesi var.

Exit mobile version