Redmi Note 8 2021 Özellikleri Ortaya Çıktı

Redmi Note 8 2021 modeli için yeni bir sertifika ortaya çıktı. Yeni telefonun özellikleri de gözüktü.

Redmi Note 8 2021

Sürpriz bir akıllı telefon modeli olacağı söylenen Redmi Note 8 2021 için ilk paylaşımı birkaç gün önce yaptık. Sürpriz bir şekilde yeni model listelerde görüntülenmişti. Acaba bir hata mı yapıldı yoksa Redmi Note 8 serisi geri mi dönecek derken, telefonun özelliklerini gösteren bir sertifikanın daha sızdığını gördük.

Bu sertifika önemli bir sertifika çünkü telefonun işlemcisini ve ekran özelliklerinin doğrulanmasına neden oluyor. Hala isim konusunda emin değiliz ama gözüken özelliklere geçelim.

Bunu da Okuyun: POCO M3 Pro 5G için Yeni Bir Paylaşım Geldi

Redmi Note 8 2021 Özellikleri Nasıl Olacak?

Yeni akıllı telefonda yer alacak özellikler içerisinde ilk olarak işlemci detayı dikkat çekecek. İşlemci olarak MediaTek Helio G85 işlemcisi kullanılacak. Yeni işlemci performansı yukarı taşıyacaktır orası kesin. İkinci kısımda ise telefonun RAM değerini gördük.

RAM için ise söylenen değer 4 GB RAM kullanılacağı oldu. 128 GB depolama alanı ve 4 GB RAM ile yine standartları yakalayan ve bazı noktalarda geçen özel sürüm bir akıllı telefona hazır olmak gerekiyor.

Telefonun ekranı ise donanım özelliklerine göre bir hayli dikkat çekecek. Çünkü telefonda 120 Hz yenileme hızı olacak. Çoğu amiral gemisi akıllı telefon modelinde bile görmediğimiz bir ekran değeri olduğunu söylemek lazım.

Bu da telefonun umut bağlanacak bir seri olduğu konusunda beklentilerin de artmasına neden oluyor. Son olarak telefonun kamerasından da söz edelim. Kamera kısmında 48 MP değerinde bir kamera kullanılacak.

Tabii ki bu ana kamera için bildiğimiz. Diğer kameraların değerleri neler olur bunu da bilemiyoruz. İkinci ve hatta üçüncü bir kamera beklentimiz var.

Şu an bu sürpriz modelin ne zaman perdelerini kaldıracağı kısmında da bilgimiz yok. Tamamen plan dışı bir akıllı telefon olacak gibi. Telefonun bu yakınlarda tanıtımı olursa, bu modeli bir kez daha değerlendirmeye alırız.

Exit mobile version