Redmi Note 8 2021 Modeli mi Geliyor?

Redmi Note 8 2021 isimli yeni akıllı telefon sızdırıldı. Yeni akıllı telefon nasıl bir yapıya sahip olacak? Gerçekten gelecek mi?

Redmi Note 8 2021

Redmi Note serisi, Xiaomi’nin bu günlere gelmesinde çok etkili olan bir seri. Seride hem iddialı akıllı telefonlar oldu hem de ucuz akıllı telefonlar oldu. Tüm seri içerisinde yükseliş akıllı telefon modeli ise Redmi Note 8 serisi oldu. Uygun fiyatlı ve aynı zamanda güçlü bir akıllı telefon olan Note 8 serisinin, bu yılda özel bir versiyonla devam edeceği iddia edildi. Bu özel versiyonun ise Redmi Note 8 2021 olarak isimlendirileceği iddiası var.

Yeni akıllı telefon bir sertifika programında da ortaya çıkmış durumda. Gerçekten Note 8 için böyle bir plan var mı yok mu bu da tartışma konusu oldu.

Bunu da Okuyun: Uygun Fiyatlı Redmi Note 10S Global Piyasaya Çıktı

Redmi Note 8 2021 Gerçekten Gelecek mi?

Yeni akıllı telefon için iddiaları ortaya çıkaran yeni sertifika oldu. Sertifikaya baktığımızda net olarak Redmi Note 8 2021 ismini görüyoruz. Fakat bu telefonun gelip gelmeyeceği net değil.

Bunun bir özel versiyon olabileceği konuşuluyor ama sonuçta Note 10 serisi geldi. Haliyle sertifikanın yanlış olduğu ve aslında Note 10’un özel bir versiyonunu işaret ettiğini de söyleyenler var. Hangisi yanlış ya da hangisi doğru şu an için bilemiyoruz.

Bildiğimiz şu ki yeni akıllı telefonlarda MediaTek Helio G85 işlemcisi yer alacak. Başarılı işlemci, son seri orta seviye işlemcilerden biri. Ek olarak telefonun MIUI 12.5 arayüzünü desteklediği ve 4000 mAh değerinde bataryası olacağı da anlaşılmakta.

Şimdilik bu modelin kimlik numarası da M1908C3JGG olarak gözüküyor. Bu da demek oluyor ki bir telefon geleceği kesin. Fakat Note 8 serisi için bir model mi olacak yoksa bir sertifika hatası oldu da bu model Note 10 için hazırlanan özel model mi göreceğiz.