Redmi Note 8 2021 Duyurusu Yapıldı! Yeni Telefon Yolda

Redmi Note 8 2021 modelinin geleceği duyuruldu. Yeni tasarım nasıl olacak? Söz konusu akıllı telefonda ne değişecek?

redmi Note 8 2021

Bir şaka mı ya da bir belge hatası mı bilemediğimiz Redmi Note 8 2021 akıllı telefon modeli için beklenmedik bir açıklama geldi. Xiaomi tarafından yapılan açıklamayla beraber yeni akıllı telefonun geleceği doğrulandı.

Açıkçası bu seri, Note 8 modellerine bir saygı serisi olarak gösterilebilir. Çünkü yapılan duyuruda Note 8 modellerinin marka için ne kadar önemli olduğundan söz edildi. Bu zamana kadar ne kadar satış yapıldığı konusunda da bilgiler paylaşıldı. Hemen telefonlar için ortaya çıkan bilgilere geçiyoruz.

Bunu da Okuyun: Redmi Note 10 Ultra 5G Özellikleri Sızdı

Redmi Note 8 2021 Nasıl Bir Telefon Olacak?

İlk etapta bildiğimiz şey şu ki seri Xiaomi’nin en popüler serilerinden biri oldu. Telefon global olarak 25 milyonun üzerinde satış elde etmiş. Xiaomi’nin direkt olarak paylaştığı bilgiler bunlar.

Yani öyle iddia falan değil de resmi rakamlar diyebiliriz. Tüm Note serisi ise 200 milyonun üzerinde satış elde etmeyi başarmış. Nasıl bir sayı olduğunun farkında mısınız? Tek başına bir marka olmuş gibi.

Serinin en çok satan telefonlarından biri olan Note 8 modeline de şimdi vefa borcu ödenecek gibi düşünün. Redmi Note 8 2021 akıllı telefonunun nasıl özellikleri olacağına gelince, zaten tasarım değişikliği beklenen bir durum değil.

Mevcut Note 8 akıllı telefonlarının kasalarının kullanılacağı ve aynı tasarımın geleceği söyleniyor. Bunun yanında teknik kısımda ise Helio G85 işlemcilerine geçiş yapılacak. Biraz daha güçlü bir işlemci ile revize edilecek olan akıllı telefonda yine 4 kamera bulunacak.

MIUI 12.5 arayüzüyle beraber gelmesi ve Android 11 ile çıkması beklenen akıllı telefonun ana kamerası 48 MP olacak. Pil konusunda ise yeni trendlere uyulacak ve telefon 4000 mAh değerinde batarya ile gelecek. Fakat bu kez 22.5W gibi bir hızlı şarj karşımıza çıkacak.

Tanıtım tarihi yakın ama hala net değil. En azından sürpriz model artık kesin demek doğru olacaktır.