Redmi Note 10T Türkiye’ye Gelecek mi?

Redmi Note 10T akıllı telefon modeli için Türkiye iddiaları gelmeye başladı. Telefon ne zaman ülkemize gelecek?

Redmi Note 10T

Redmi Note 10 serisinin ilk modelleri satışa çıktı. Tanıtımların hemen arkasında önce Çin’de satışa çıkan akıllı telefonlar, sonrasında ise global olarak satışa çıktı. Pro ve Pro Max modelleri bir yana şimdi de Redmi Note 10T akıllı telefonu konuşuluyor.

T serisi akıllı telefon modeli için yine iddialı bir bekleyiş var ama bizi ilgilendiren kısım telefonun ülkemize gelip gelmeyeceği. Bu konuda da beklentileri arttıracak gelişmeler yaşanıyor.

Bunu da Okuyun: POCO M3 Pro 5G Görselleri Gözüktü ve Tanıtım Tarihi Duyuruldu

Redmi Note 10T Ülkemizde de Satılabilir

Yeni seri akıllı telefon modelinin üst segment bir akıllı telefon olması bekleniyor. Üst segment akıllı telefonun Note 10 5G modelinin de üzerinde bir telefon olacağı söyleniyor.

Henüz telefonda nasıl bir işlemci kullanılacağı konusunda ise bilgiler yok. Bunun için daha süre var gibi gözüküyor. Fakat yüksek performanslı bir akıllı telefon geleceği için Snapdragon işlemcinin dışına çok çıkılmayacağını söyleyebiliriz.

MediaTek serisi tercih edilecek olursa eğer bu durumda da Dimensity 800 serisine doğru bir kayma söz konusu olacaktır. Yeni telefon bu yakınlarda ya da ay sonunda tanıtılacak deniyor.

Bilindiği gibi Redmi Note 10 serisinin her modeli ülkemizde satışa çıkmadı. Hem gerek duyulmadı hem de pazardaki duruma göre yönelme durumu söz konusu oldu.

Fakat Redmi Note 10T akıllı telefon modeli için durum biraz daha farklı olacak. Mi 10T serisinde olduğu gibi bu modellerin T serisi de satışa çıkacak. Türkiye’de satışa çıkacak bir akıllı telefon olacak ama telefonun fiyatı ne seviyede olur belli değil.

Note 5G modelinin üzerinde bir fiyat olacağı kesin. Ama ne kadar üzerinde bir fiyat olacağını görmek adına tanıtımı izlememiz lazım. Belki bir sürpriz de yapılabilir. Düşük fiyatlı gelecek olursa o zaman zaten satışlarının yüksek olması beklenmekte.