Redmi Note 10 Pro Kamera Puanları Açıklandı

Redmi Note 10 Pro akıllı telefonu için kamera puanları açıklandı. Kamera puanları için açıklanan değerler iPhone SE modelinin önünde.

Redmi Note 10 Pro

Xiaomi bu sene kamera konusunda çok iyi işler başarmaya başladı. Mi 11 Ultra akıllı telefonları uzun süredir devam eden Huawei liderliğini ele aldı ve birinci sıraya Xiaomi yerleşti. Sadece amiral gemisi modellerinde değil, aynı zamanda orta segment modellerde de akıllı telefonların kamera performansları artmaya başladı. Bunun en büyük örneğini gördüğümüz model ise Redmi Note 10 Pro akıllı telefonu oldu.

DxOmark puanları açıklanan akıllı telefon, iPhone SE 2020 gibi iddialı bir akıllı telefonu bile geride bırakmayı başardı. Zaten telefonun kamera sayısı düşünüldüğü zaman bu normal bir durum.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 11, Mi 11 Pro ve Mi 11 Ultra Global Satış Rakamları Duyuruldu

Redmi Note 10 Pro Kamera Performansı Nasıl?

Telefon için yapılan test sonrasında model ortalama olarak 106 puan almış olarak gözüküyor. Yakın rakip olan iPhone SE 2020 modeli ise aynı test sonuçlarında 103 puan almış olarak gözüküyor.

Redmi akıllı telefonunun fotoğraf çekiminden almış olduğu puan ise bir hayli dikkat çekici. Telefonun bu konuda aldığı puan 111 olarak gözüküyor. Bir orta segment akıllı telefon için çok dikkat çekici fotoğraf puanları. Öyle düşük puanlar değil.

Redmi Note 10 Pro modelinin video performans puanı ise 95 puan olarak açıklanmış. Video puanı biraz geri kalmış ama çok geri planda değil. Asıl dikkat çeken ise telefonun zoom konusunda almış olduğu puan. Zoom konusunda Redmi Note 10 Pro modelinin almış olduğu puan 52 olarak açıklandı.

iPhone SE 2020 akıllı telefonunun zoom puanı 23. Varın siz düşünün. Bu skorlar gösteriyor ki Xiaomi artık orta segment akıllı telefon modellerinde de kendisini kanıtlamış bir marka.

Özellikle kamera konusunda iyi bir adım atılmış olması, belki de orta segmentte yaşanan o kamera sorunlarının önüne geçilmesini sağlayacak bir gelişme olacak. Diğer modellerin kamera puanları ise şimdilik belli değil.