Redmi Note 10 Pro 5G ve Redmi Note 10 Ultra için Razer Ortaklığı Duyuruldu

Redmi Note 10 Pro 5G ve Redmi Note 10 Ultra bambaşka bir klavye ile beraber gelecek. İşte klavye detayları.

Redmi Note 10 Pro 5G ve Redmi Note 10 Ultra

Xiaomi akıllı telefonlarında kullanacağı teknolojiler için farklı markalarla anlaşmayı seviyor. Sürekli yeni iş anlaşmaları yapılıyor. Harman Kardon ile yapılan ses sistemi anlaşması ve sonrasında Leica için yeni iddialar ortaya atılması derken, şimdi de markanın yeni bir anlaşması ortaya çıktı. Bu sefer Redmi Note 10 Pro 5G ve Redmi Note 10 Ultra akıllı telefonlarında yeni bir anlaşmayı göreceğiz.

İki akıllı telefonda da kullanılmak üzere yeni bir klavye sistemi sunulacak. Razer ortaklığı ile geliştirilen bu yeni sistem için de detaylar gözüktü.

Bunu da Okuyun: Redmi En Çok Satan Akıllı Telefonlar Listesine Damga Vurgu

Redmi Note 10 Pro 5G ve Redmi Note 10 Ultra Modellerinde Razer Klavyeleri

 

Yeni anlaşma gereğinde söz konusu akıllı telefonlarda Razer mekanik oyuncu klavyeleri kullanılacak. İlk etapta bu size garip bir olaymış gibi gelebilir. Tabii ki telefona dahil edilecek olan bir fiziksel klavyeden söz etmiyoruz. Razer modellerinde yer alan mekanik klavye mekanizması, sanal olarak akıllı telefonlara eklenmiş olacak.

Sanal olarak akıllı telefonlara eklenecek olan bu mekanik klavye hissi için Razer ile ortak bir çalışma yapıldığı söyleniyor. Mekanik hissinin verilmesi için Mi Haptic teknolojileri konusunda geliştirmeler yapılacağı ve telefonların klavyelerinin çok daha iyi bir his vereceğiz söyleniyor.

Redmi Note 10 Pro 5G ve Redmi Note 10 Ultra modellerinin ikisinde de yer alacak olan klavyenin, titreşim motoruyla bağlantılı olarak çalıştığını göreceğiz. Oyunlarda ve yazma deneyimi konusunda daha iyi bir klavye göreceğiz.

Ayrıca bu sanal klavyede RGB ışıklandırmaya yer verildiğini de ekleyelim. Daha başarılı dokunsal geri bildirim, yeni düzen ve yeni ışıklandırma sistemiyle beraber söz konusu akıllı telefonların fark yaratacağını düşünüyoruz.

26 Mayıs tarihinde tanıtılacak ikilinin başka nasıl farkları olacağı açısından tanıtımı görmek lazım.

Exit mobile version