Redmi Note 10 Pro 5G Posteri Sızdırıldı

Redmi Note 10 Pro 5G akıllı telefon modelinde yer alan tasarım yapısı ortaya çıktı. Afiş görsellerine göre nasıl bir tasarım olacak?

Redmi Note 10 Pro 5G

Redmi Note 10 Pro 5G akıllı telefon modelinin nasıl gözükeceği konusunda soru işaretlerinin neredeyse tamamı kaldırıldı. Soru işaretleri kaldırıldı diyoruz çünkü söz konusu telefonlar için bir de görsel geldi.

Poster olarak yayınlanan görsel, tanıtım afişi olarak geçen basın görselleri olarak nitelendirilebilir. Yani bu da demek oluyor ki gördüğümüz tasarım, telefonun gerçek tasarımı olacak. Peki söz konusu akıllı telefonda nasıl bir tasarım göreceğiz?

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 11 Ses Puanları Açıklandı! Sonuçlar İlginç

Redmi Note 10 Pro 5G, Ultra Serisine Benzeyecek

Yeni akıllı telefonda arka kısımda kamera alanı bildiğini Ultra modeli kamera alanının çakması olacak. Mi 11 Ultra telefonda kullanılan o siyah kamera alanının bu versiyonda da kullanılacağı görülüyor. Sadece öyle teleskop lens alanının falan olması beklenmiyor.

Bu kısımda düz kameralar kullanılması beklentisi var. Tabii ki kamera özellikleri açısından telefon iyi özellikler sunacak. Ama tasarım benziyor diye şu an kamera konusunda liste başı model olan Mi 11 Ultra kamerasını beklemeyin. Ana kamera için beklenen 48 MP değerinde bir lens kullanılması.

Bunun dışında kalan arka kısımda ise desenli bir yapı görülecek. Daha önce Mi 11 akıllı telefonlarında da bu yapıda bir desene yer verilmiş olduğunu görmüştük.

Mi 11 modelinde olduğu gibi çizgili bir desen olacak gibi duruyor. Ama bir yandan da arka kısım parlak olacak ve direkt göze hitap eden bir alan olarak gelecek. Ön kısımda ise yine tamamen ekran odaklı telefon göreceğiz.

Üst kısımda yer alan bir delik ve bu delik içerisinde yer alan kamera dışında herhangi bir detaya yer verilmediğini net olarak anlıyoruz. Bu da demek oluyor ki Redmi Note 10 serisinin ruhunu olduğu gibi yansıtacak bir telefon olarak Redmi Note 10 Pro 5G gelecek.

Telefonun tanıtım tarihinin de belli olduğunu söyleyebiliriz. Tanıtım tarihi şu an için belirtilen bilgilere göre 26 Mayıs olarak gözüküyor.