Redmi K40 Light Luxury Edition Modeli Ortaya Çıktı

Redmi K40 Light Luxury Edition akıllı telefonu için ilk bilgiler geldi. Yeni telefonda yer alacak yapı nasıl olacak? İşte telefonun bilgileri.

Redmi K40 Light Luxury Edition

Redmi K40 serisine çok sayıda akıllı telefon eklendi. Seriye eklenen son akıllı telefonlar oyun serisi akıllı telefonlar olmuştu. Oyun telefonunun ardından bir model daha geleceği gözüktü. Bu sefer gelecek olan model Redmi K40 Light Luxury Edition adı verilen bir model olacak.

Ana serilerde sunulan Lite modellere benzer bir model olacağı iddia edilen yeni akıllı telefon için çok sınırlı bilgi bulunuyor. Sınırlı da olsa bu bilgilere daha detaylı bakmak istiyoruz.

Bunu da Okuyun: Redmi Note 8 2021 Özellikleri Ortaya Çıktı

Redmi K40 Light Luxury Edition Nasıl Bir Telefon Olur?

Xiaomi Mi 11 Lite akıllı telefonunun tasarım yapısını yansıtacağı söylenen yeni akıllı telefonda, MediaTek serisi işlemci kullanılması olası gibi gözüküyor. Telefon içerisinde kullanılması beklenen iki ayrı işlemci modeli var.

İlk işlemci beklentisi MediaTek Dimensity 900 serisi işlemci. Bu işlemcinin olacağı üzerinde duruluyor ama ikinci bir ihtimal daha var. Diğer ihtimale göre yeni modelde Dimensity 1100 işlemcisi olacak.

Her iki işlemci arasında hangisi gelirse gelsin sonuç olarak Redmi K40 Light Luxury Edition, ana seriden biraz daha düşük bir seri olarak gelecek. Daha mütevazi bir akıllı telefon bekliyoruz ki bu seçim aynı zamanda fiyatların da aşağı inmesi demek oluyor. İki taraflı bir kazanç geleceği kesin gibi gözüküyor.

Serinin yeni üyesi için belki de en iyi haber ise telefonların global pazara da gelecek olması olarak gösteriliyor. Belki de Mi 11 Lite havasında bir telefon olacak ama yine de global pazara gelecek deniyor. Muhtemelen burada etkili olacak olan telefonun fiyatı olacak.

Fiyatın Mi 11 Lite modelinden bile daha aşağıda bir seviyede olması beklentisi söz konusu. Tanıtım ne zaman olur ya da telefon bu sene satışa çıkar mı bunlar bilinmiyor. Orta seviye bir akıllı telefon daha göreceğimiz kesin. Orasını biliyoruz.

Exit mobile version