Redmi En Çok Satan Akıllı Telefonlar Listesine Damga Vurgu

Redmi akıllı telefonlar 2021 yılında da en çok satan modeller oldu. İşte telefonların satış durumu ve payları.

Redmi 

Xiaomi’nin bu günlere kadar ulaşmasında etkili olan bazı akıllı telefon modelleri var. Bu akıllı telefon modelleri içerisinde Mi serisi amiral gemisi modellerinin olduğunu düşünebilirsiniz. Halısınız da. Fakat markanın asıl yarar sağladığı akıllı telefonları Redmi modelleri oldu. Özellikle şu son dönemde telefonlar peynir ekmek gibi satıyor.

Note 8 serisinden sonra yükselen grafik devam ediyor. 2021 yılı 1.çeyrek için yayınlanan en çok satan akıllı telefonlar listesinde de yine bu serinin modellerinin yer aldığını görüyoruz. Hem de 3 model yer alıyor.

Bunu da Okuyun: POCO M3 Pro 5G için Türkiye Açıklaması Geldi

Redmi En Çok Satanlar Listesinde Çok Popüler

2021 yılının 1.çeyrek verilerine bakacak olursak, Note 9 modelleri Apple kadar etkin olmuş. Tamam listenin başında Apple yer alıyor ama hemen sonrasında gelen akıllı telefonlar Redmi modelleri.

Listenin 5.sırasında yer alan akıllı telefon Redmi 9A. Bu modelin oranı ise %2 olarak belirlenmiş. 9A modelini takip eden seri ise Redmi 9 serisi. Bu modelin oranı da %1 olarak açıklandı.

Oranlar sizi yanıltmasın. Şöyle ki birinci olan akıllı telefon iPhone 12 modeli. Bu modelin oranı ise %5 olarak belirlenmiş. Böyle bakıldığı zaman %2 ya da %1 oran da büyük bir başarı gibi gözüküyor.

Devam ettiğimizde arada Samsung yer aldığını anlıyoruz. Sonrasında ise gelen model Redmi Note 9 akıllı telefonu oluyor ve onun da oranı %1 olarak açıklanmış durumda.

Listeye 3 model birden sokan Xiaomi’nin teknoloji devi olmaması için hiçbir neden yok. Akıllı telefon devi demedim dikkat ederseniz. Çünkü bu rakamlar gösteriyor ki zaten marka akıllı telefon devi olmayı başarmış durumda.

Bundan sonraki aşamada gelen telefonlar için durum değişikliklerinin nasıl olacağını izleyip göreceğiz. Ben Xiaomi’nin buradan döneceğini düşünmüyorum. Büyümeye devam edecektir.