Redmi AirDots 3 Pro için İlk Bilgiler Ortaya Çıktı

Redmi AirDots 3 Pro kablosuz kulaklık için bazı bilgiler açıklandı. Kulaklık nasıl olacak? Bildiklerimiz ve açıklananlar.

Redmi AirDots 3 Pro

Xiaomi yeni bir akıllı telefon tanıttığı zaman yanında bir aksesuar ürünü de tanıtmaya başladı. Özellikle kulaklıklar için bu durumda güzel örnekler gördük. Şimdi de yeni Redmi Note 10 modellerinin yanında gelecek olan kulaklıklar ortaya çıktı. Redmi AirDots 3 Pro olarak isimlendirileceği söylenen ve yine fiyat performans kulaklıklarından biri olacağı işaret edilen seri için bazı detaylar gözüktü.

26 Mayıs etkinliği sırasında diğer akıllı telefonlarla beraber tanıtılması olası olan kulaklıklar için bildiğimiz özelliklere geçelim.

Bunu da Okuyun: Redmi En Çok Satan Akıllı Telefonlar Listesine Damga Vurgu

Redmi AirDots 3 Pro Nasıl Bir Kulaklık Olacak?

Kablosuz kulaklık formunu bozmayacak. Yani bu demek oluyor ki yine tam kulak içinde olan bir kulaklık ile karşı karşıya geleceğiz. Her ne kadar fiyat performans ürünü olsa da söz konusu kulaklıklar için ANC özelliğinin sunulacağı iddiası var. Bu da demek oluyor ki kulaklıklar aktif gürültü engelleme ile beraber.

Üstelik kulaklık tam 35 dB değerine kadar gürültü engelleme sunacak. Yakın zamanda gelen üst segment Xiaomi kulaklık modelinde 40 dB değerine kadar engelleme yapılabiliyordu.

Bu yönüyle de zaten Redmi AirDots 3 Pro kulaklıkları orta segment için iyi modellerden birisi olacak. Port olarak USB Type C kullanacak olan kablosuz kulaklığın aynı zamanda kablosuz şarj desteğinin de olması bekleniyor.

Kulaklığın ses kalitesi konusunda da iddialı açıklamalar var ama tam olarak nasıl bir ses göreceğimizi yakın zamanda öğreneceğiz. Şimdilik ses konusunda soru işaretleri bırakalım.

Yeni kulaklıklar dediğimiz gibi Redmi Note 120 Ultra serisi ile beraber gelecek. Yarın tanıtılacağı söylenen modelde bakalım daha neler olacak? Şu an beklentiler yüksek. Bu açıklamalar bile bize yetti desek yeridir.