Redmi AirDots 3 Pro Duyuruldu! Özellikleri ve Fiyatı

Redmi AirDots 3 Pro kablosuz kulaklık serisi için beklenen tanıtım geldi. Yeni kulaklık her yönüyle ortaya çıktı. İşte o seri.

Redmi AirDots 3 Pro

Redmi Note 10 tanıtımında yeni bir aksesuar serisinin de tanıtımının yapılacağını söylemiştik. Xiaomi bu konuda sürprize yer bırakmadı ve söylediğini yaparak Redmi AirDots 3 Pro kulaklıklarının tanıtımını gerçekleştirdi. En az Xiaomi kulaklık modeli kadar iddialı olan kulaklıkların, özellik açısından da bir hayli zengin olduğunu belirtmek gerekiyor.

Gürültü engelleme özelliği, bunun yanında düşük gecikme durumu gibi artılar direkt olarak yeni kablosuz kulaklıkları öne taşımaya yetti.

Bunu da Okuyun: Redmi Note 10 Pro Kamera Puanları Açıklandı

Redmi AirDots 3 Pro Özellikleri ve Fiyatı

Sapsız bir tasarım yapısının kullanıldığı kablosuz kulaklık modelinde, tam kulak içi yapısı devam ediyor. Yine tam kulak içi modeli olan seride aktif gürültü engelleme özelliği olan ANC için de destek sunuluyor.

35 dB seviyesine kadar gürültü engelleme özelliğine sahip olan seri, bu yönüyle de iddialı ürünlerden bir tanesi. Serinin sunmuş olduğu en önemli artı ise çok düşük olan gecikme süresi. Kulaklık 69 ms ultra düşük gecikme süresi özelliğine sahip.

Oyunlarda ve dizi, film gibi içeriklerin izlenmesi sırasında herhangi bir gecikme yaşanmasının önüne geçiliyor.

Şarj süresi konusunda da detayları belli olmayan kulaklıkların, ek bir özelliği de aynı anda 2 cihaza kadar bağlantı sunabiliyor olması. Bu özellikleri sayesinde amiral gemisi kulaklıklarına olan ihtiyacı da azaltmış olan seri, 55 dolarlık bir satış fiyatına sahip.

Fiyat çok yüksek değil. Fakat burada netlik kazanması gereken konu, kulaklıkların ne zaman satışa çıkacağı. Ülkemizde Redmi AirDots 3 Pro modelinin satışa çıkması çok uzun bir zaman alabilir. Xiaomi’nin bu konuda elini çabuk tutup tutmayacağı yakın zamanda ortaya çıkacaktır.

Şimdilik birkaç ay kadar beklenecek gibi gözüküyor. Ülkemiz fiyatının da yakın zamanda açıklanmasını bekleyebiliriz.