POCO X3 NFC DxOMark Puanı Nasıl?

POCO X3 NFC DxOMark puanları için açıklama yapıldı. Telefonun puanları nasıl? Sıralamada nasıl bir yere sahip?

POCO X3 NFC DxOMark

POCO X3 NFC, tam bir amiral gemisi akıllı telefon modeli değil. Amiral gemisi modeli yerine orta segment bir akıllı telefon modeli ile karşılaşıyoruz. Snapdragon 700 serisi işlemcilere sahip olan akıllı telefon, orta segment modellerden biri olsa da POCO X3 NFC DxOMark puanları herkesi şaşırttı.

Markanın yakın zamanda Note 10 Pro modeli için de kamera puanları açıklanmıştı. Bu model için açıklanan kamera puanları da bizi bir hayli şaşırtmıştı. Öyle ki telefonun iPhone SE 2020 modelinin bile önüne geçtiğini gördük. Benzer bir başarı da POCO X3 NFC modelinden gelmiş oldu.

Bunu da Okuyun: Redmi Note 10 Pro Kamera Puanları Açıklandı

POCO X3 NFC DxOMark Puanları Nasıl?

Yeni sayabileceğimiz akıllı telefon kamera değerlendirmesinde 103 puan gibi iddialı bir puan almayı başarmış durumda. Telefonun fotoğraf çekim performansı, yeni modelin 107 puan aldığını gösteriyor. Fotoğraf performansında isteneni veren model, video performansı konusunda da isteneni vermiş durumda.

Video performansında telefonun 98 puan aldığı görülüyor. Bu da orta segment modeller içerisinde telefonun çok iyi bir yeri olduğunu gösteriyor. Zoom performansı da geri planda kalan bir değerde değil. Zoom performansı, 45 puan ile sınırlanmış ama bu değer iPhone modellerini bile geride bırakıyor.

Xiaomi zaten kameraların üzerine gideceğini açık bir şekilde söylemişti. Redmi Note 10 modelinde de POCO modelinde de söylenenin yapıldığını anlıyoruz. Şu paylaşılan sonuçlar gerçekten iyi sonuçlar.

Özellikle telefonların amiral gemisi modeller olmadığını unutmamak lazım. Bunlar uygun fiyatlı olarak gelen akıllı telefonlar. Amiral gemisi modellerine göre 3-4 bin TL daha uygun olan akıllı telefonlar. Bu modellerde de kameraların başarılı olması güzel bir gelişme. Belki amiral gemisi modellerinde bile fiyatların düşmesi anlamına gelebilir. Sonuçta kamera özelliklerine de önem veren kullanıcılar bu yeni serilere daha fazla ilgi gösterecektir.