POCO Pop Buds Kulaklık için Hazırlıklar Başladı

POCO Pop Buds olarak isimlendirilecek yeni bir kablosuz kulaklık modelinden söz ediliyor. POCO Pop Buds nasıl bir kulaklık olacak?

POCO Pop Buds

Redmi kablosuz kulaklık modelleri yenilendi. Kısa süre önce yapılan yenileme sonrasında AirDots 3 Pro modelinin satışa çıktığını gördük. Yenilenen kablosuz kulaklık teknik açıdan çok daha başarılı bir model olmuştu ve söz konusu kulaklık modeline gürültü engelleme özelliği eklenmişti. Redmi modelleri için yapılan bu güncelleme sonrasında artık orta segment kablosuz kulaklık modellerine de gürültü engelleme özelliği dahil edilmişti. Şimdi ise orta segment için yeni bir kulaklık modelinin geleceği söylendi. Bu kez gelecek olan kulaklık POCO Pop Buds olarak isimlendirilecek.

Redmi ya da Xiaomi modellerinde farklı olarak söz konusu kulaklık modeli, POCO markasının bir modeli olacak. Biliyorsunuz POCO yakın zamanda Xiaomi’nin alt markası olmaktan çıktı. Haliyle bu kulaklık markanın adıyla gelecek ilk kulaklık modellerinden biri olacak.

Bunu da Okuyun: MIUI 12.5 Güncellemesi Alacak Cihazlar için İkinci Liste Duyuruldu

POCO Pop Buds Özellikleri Nasıl Olacak?

Burada iki farklı iddia üzerinden ilerlemek lazım. Birinci iddia yeni bir kulaklık modelinin geleceği. İkinci iddia ise söz konusu kablosuz kulaklık modelinin global pazarda satılacak olan AirDots 3 Pro olarak geleceği yönünde. POCO’nun böyle bir tercihle beraber fiyatlarda da biraz daha düşük bir aralık sunacağı düşünülüyor.

Eğer kulaklık söylendiği gibi yakın zamanda gelen Redmi modelinin ismi değiştirilmiş modeli olarak gelecek olursa, bu durumda yine aktif gürültü engelleme teknolojisinin sunulduğunu göreceğiz.

Ek olarak kulaklığın 28 saate kadar iddialı bir pil ömrünün olması da söz konusu olacak. Ayrıca USB Type C üzerinden şarj olacak seri, kablosuz şarj desteğine de yer verecek. Aynı kulaklık gelecek olursa fiyat ise 55 dolar olacak. Ama bu fiyatın değişmesi ve birazcık daha düşmesi durumu da söz konusu olabilir. Orası tam olarak net değil.