POCO M3 Pro 5G için Yeni Bir Paylaşım Geldi

POCO M3 Pro 5G akıllı telefon modeline ilişkin bir resmi paylaşım daha geldi. POCO M3 Pro 5G ne zaman tanıtılacak?

POCO M3 Pro 5G

Artık Xiaomi’nin markası olarak anmayacağımız POCO, yeni bir telefon daha hazırladı. Bu kez gelecek akıllı telefon POCO M3 Pro 5G modeli. Yine iddiasını konuşturan telefon ile ilgili belli aralıklarla paylaşımlar yapıldığını da söyledik.

Ekran özellikleri paylaşılan telefon için bir resmi paylaşım daha geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, telefonun teknik özelliklerine ilişkin detaylara yer verildi.

Bunu da Okuyun: Xiaomi ile Leica Ortaklığı mı Geliyor?

POCO M3 Pro 5G Pil Kapasitesi Belli Oldu

Söz konusu paylaşım daha çok yeni akıllı telefonun pil kapasitesine odaklanmış durumda. Buna göre yeni akıllı telefonda yer alacak olan pil kapasitesi 5000 mAh değerinde olacak.

5000 mAh değerinde batarya iddialı bir batarya. Genel kullanım için alınacak telefonlarda çok uzun süre pil kullanımı sunulmasını sağlayacaktır. Zaten 5G teknolojisini destekleyen akıllı telefonlarda bu pil kapasitesi konusunda biraz daha cömert davranmak gerekiyor.

Paylaşımda pil konusunda yapılacak kapasite tercihi açıklandığı gibi telefonun hızlı şarj teknolojisi konusunda da açıklama var. 5000 mAh değerinde bataryayı daha hızlı doldurmak için hızlı şarj teknolojisi zaten gerekli olan bir teknoloji.

POCO M3 Pro 5G bu açıdan geri kalan bir akıllı telefon olmayacak. Telefonda 18W değerinde hızlı şarj teknolojisi bulunacak. Bu da demek oluyor ki dakikalar içerisinde pil, belli bir süre kullanım verecek şekilde şarj olabilecek.

Pil konusunda yapılan bu resmi paylaşım telefonun kesinleşmesini de sağlamış oldu. Bu son paylaşımdan sonra söyleyebileceğimiz şey telefonun 19 Mayıs tarihinde resmi olarak duyurusunun da yapılacağı olacaktır.

İddialı modelin teknik açıdan tüm özellikleri bu tanıtımda resmileşecek. Zaten tasarım konusunda bilgilerimiz olduğu için tasarım konusunda beklediğimiz bir detay söz konusu değil.

Ülkemize de gelişi muhtemel olan model için tanıtımın hemen sonrasında tüm bilgileri sitemizde bulabilirsiniz. Fiyatlar da buna dahil olacak.