POCO M3 Pro 5G için Türkiye Açıklaması Geldi

POCO M3 Pro 5G Türkiye açıklaması geldi. Telefon iki versiyonla ülkemizde de satışa çıkacak.

POCO M3 Pro 5G

POCO M3 Pro 5G, çok yakında tanıtılan ama bir o kadar da sürpriz olan modellerden biri oldu. Telefon çok iyi bir sisteme sahip desek yalan söylemiş oluruz. Ama çok kötü bir sisteme de sahip desek yine yalan söylemiş oluruz. Tam arada ve fiyatını karşılayan bir ürün desek doğru tabir bu olacak herhalde.

Sonuçta bir şekilde ortaya çıkan yeni akıllı telefon, fiyat konusunda da detayları belli olan bir model oldu. Soru işareti kalan kısım, yeni akıllı telefonun Türkiye durumuydu. Telefonun ne zaman Türkiye’ye giriş yapacağı konusunda ise rahatlatıcı bir açıklama geldi.

Bunu da Okuyun: M3 Pro 5G Özellikleri ve Fiyatı

POCO M3 Pro 5G Türkiye Bilgilendirmesi Yapıldı

Doğrudan marka tarafından yapılan açıklamaya göre telefon çok yakında ülkemizde de satışa çıkacak. Yapılan açıklamada tek versiyonun değil iki versiyonun birden satışa çıkacağı konusunda bilgi verildi.

Bu versiyonlar depolama alanı ve RAM kapasitelerine göre ayrılan versiyonlar olacak. Birinci modelde 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı kullanılacak. Bu versiyon en temel versiyon olarak satışa sunulacak.

İkinci kısımda karşımıza çıkan model ise 6 GB RAM kullanılan model olacak. Bu modelde de 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı olacak. İki versiyonun da ülkemizde satılacak olması, farklı fiyatlarda telefonların geleceğinin işareti.

Birinci versiyon yani 4 GB RAM bulunan model biraz daha ucuz olan model. Bu modelde 179 Euro gibi bir fiyat açıklaması yapılmıştı. Tabii ki ülkemize ne kadar fiyatla gelir bilemiyoruz.

İkinci telefon ise 199 Euro gibi bir fiyatla açıklanmıştı. Bu modelde de Türkiye fiyatlarını bilmiyoruz ama telefon 2,5-3 bin TL bandında olacak diye düşünüyoruz. Bakalım yakın zamanda POCO M3 Pro 5G Türkiye fiyatları da duyurulacaktır. Şimdilik çok yakında Türkiye’de denildi o kadar.