POCO M3 Pro 5G Görselleri Gözüktü ve Tanıtım Tarihi Duyuruldu

POCO M3 Pro 5G modeline ilişkin ilk görseller ve telefonun tanıtım tarihi geldi. Sürprizler olacak gibi duruyor.

POCO M3 Pro 5G

POCO, modellerinin genişletilmesi konusunda kararlı. Başta bir alt marka olarak dikkat çeken ve sadece 2 modelle kendisini gösteren marka, bağımsız oldu olalı çok fazla telefon tanıtır oldu. Bunlardan birisi de POCO M3 Pro 5G modeli olacak.

Yakında duyurulacak olan akıllı telefon, tasarım açısından da farklı bir seri olacak. Tasarım konusunda kesin konuşmalar yapabiliyorum çünkü tasarım konusunda söz konusu modelde gerçek görseller yayınlandı.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi FlipBuds Pro Kulaklık Özellikleri Ortaya Çıktı

POCO M3 Pro 5G Tanıtımı Ne Zaman Yapılacak?

Yeni akıllı telefon için paylaşılan görseller gösteriyor ki arka kapakta büyük değişiklikler olacak. Arka kısımda köşe bölümü gri bir arka planla kaplanmış durumda. Bu kısımda POCO yazısı da yer alıyor.

Telefonun arkasında yer alan ve alt kısımda bulunan POCO yazısı artık kamera kısmında taşınmış olacak. Bunun dışında kameralar için ise siyah bir alan yer alacak. 3 kameranın ve ek sensörlerin olacağı bu alan dışında arka kısımda alt bölümde ufak bir 5G yazısı göreceğiz.

Arka kapak tasarımı bu şekilde bir yapıda olacak. Ön kısımda ise telefonun ekran üzerinde kamerası dikkat çekecek. Tam ortada yer alan kamerayı daha önce defalarca gördük. Çok sürpriz bir durum söz konusu değil.

Telefonun teknik özellikleri açısından iki ayrı bilgi ortaya çıkmış durumda. Bunlardan birincisi telefonun işlemcisi. İşlemci MediaTek Dimensity 700 olacak. Diğer önemli bilgi ise ekran yenileme hızı.

Ekran yenileme hızı ise 90 Hz seviyesinde olacak. AnTuTu değerlendirmelerinde de telefonun 330 bin seviyesinde bir puanı olduğu belirtiliyor. Tüm bunlar gösteriyor ki POCO M3 Pro 5G akıllı telefon modelleri iddialı telefonlar olacak.

Telefonun kesin duyuru tarihine gelince, kesin duyuru 19 Mayıs tarihinde yapılacak etkinlikle beraber olacak. Bu duyuruyla beraber belki ikinci ya da üçüncü bir telefon modeli de gelebilir. Gelirse de zaten sürpriz olacaktır.