POCO M3 Pro 5G Fiyatı Gözüktü

POCO M3 Pro 5G fiyatı ve ekran özellikleri konusunda bir açıklama daha geldi. Yeni akıllı telefon nasıl bir seri olacak?

POCO M3 Pro 5G

POCO M3 Pro 5G, sürpriz at gibi geldi desek yeridir. POCO’dan yeni bir akıllı telefon beklenmiyordu. Esasında markanın yeni akıllı telefonları için değil de artık yazılım için bir hazırlık yaptığını düşünüyorduk.

Ama Xiaomi’nin izinden giden marka, araya bir akıllı telefon sıkıştırmayı da unutmadı. Öyle araya sıkıştırdı falan dediğimize de bakmayın zira telefonun özellikleri gayet başarılı. Yeni model akıllı telefonda nasıl bir sistem geleceğini neredeyse an be an paylaşıyoruz.

Telefonun pil kapasitesi ile ilgili yapılan paylaşımı aktarmıştık. Şimdi de yeni modelin teknik özelliklerinde ekran kısmında bazı bilgiler paylaşıldı ve fiyat için yeni bir sızıntı geldi.

Bunu da Okuyun: Xiaomi ile Leica Ortaklığı mı Geliyor?

POCO M3 Pro 5G Fiyatı ve Ekran Özellikleri

Ekran özellikleri artık resmi olarak paylaşıldığı için bir soru işareti kalmadı. Buna göre telefonda DotDisplay ekranı olacak. Başarılı ekran teknolojisinde 90 Hz yenileme hızı göreceğiz. Zaten yenileme hızının 90 Hz seviyesinde olacağını da daha önce paylaşmıştık.

Bu sefer farklı olarak ekran boyutu konusunda da resmi açıklama yapıldı. Ekran boyutu kısmında yapılan resmi açıklamada 6.5 inçlik bir panel göreceğimizi öğrendik. Daha büyük bir ekran beklentimiz yoktu. Tam beklentileri karşılayacak bir ekran geldi.

IPS LCD olması belki biraz kafalarda soru işareti bırakır çünkü artık uygun fiyatlı modellerde bile AMOLED ekran kullanıldığı görülüyor.

Yine de POCO M3 Pro 5G bu özellikleriyle sevilecektir. Çünkü telefonun fiyatı açısından ideal bir seri konumunda olduğunu göreceğiz. Beklenen fiyat 160 Euro civarında bir satış fiyatı. Çok yüksek değil ve çok düşükte değil. Tam arada ideal bir fiyat.

Tanıtım 19 Mayıs’ta onu da bir kez daha hatırlatalım ve telefonun ülkemizde de satılma ihtimalinin yüksek olduğunu tekrar tekrar hatırlatalım.