POCO M3 Pro 5G Ekran Özellikleri için Açıklama Geldi

POCO M3 Pro 5G akıllı telefon modeli için yeni görseller ve ekran özellikleri geldi. Telefonda yer alacak ekran özellikleri nasıl olacak?

POCO M3 Pro 5G

Yakında kendi arayüzü için geliştirmeleri sunacak olan POCO, bir açıldı tam açıldı. Bir yandan yeni yazılım atılımları geliyor bir yandan da yeni akıllı telefonlar geliyor. Sadece 1-2 telefon modelini sunduğu günlere göre değerlendirecek olursak, POCO en gelecek vaat eden firmalardan bir tanesi. Şimdi de firmanın yeni bir telefon hedefi var. Bu model POCO M3 Pro 5G olacak.

Stil bir telefon olacağını anladığımız yeni M3 modelinin, özellikleri için de bazı resmi paylaşımlar yapılmaya başlandı.

En son telefonlar için işlemci ortaya çıkmıştı. Nasıl bir işlemci kullanıldığı konusunda bilgilerin gelmesinin ardından şimdi de ekran yenileme hızı açıklandı.

Bunu da Okuyun: Redmi Note 8 2021 Modeli mi Geliyor?

POCO M3 Pro 5G Ekran Özellikleri Nasıl Olacak?

Bakın ekran özellikleri açıklandı dedik. Neden çünkü bu sefer ekran konusunda yetkili isimlerden bilgiler geldi. Telefon tanıtılmadan önce her zaman olduğu gibi bazı tüyolar verildi diye de düşünebilirsiniz.

Bu açıklamalara göre yeni akıllı telefon modelinde 90 Hz ekran yenileme hızı olacağı kesin. Standart 60 Hz ekran yenileme hızının üzerinde bir ekran yenileme hızı karşımıza çıkmış olacak. LCD panellinin de yer aldığı akıllı telefonda 6.5 inç Full HD+ bir ekran olacağını biliyoruz.

90 Hz yenileme hızında olacak bu ekran, telefonu orta segment modeller içerisine taşımış olacak. Zaten işlemci için de beklentimiz yüksek. MediaTek Dimensity 700 serisi işlemci ile çıkış yapılacağı söylenmekte.

Bu yeni işlemciler 330 bin AnTuTu puanına ulaşılmasını sağlamış gibi gözüküyor. Çünkü daha önce gelen performans testlerinde bu değerleri görmüştük. Telefon için bu özellikler ortaya çıktığı gibi tanıtım tarihinin de yakın olduğunu belirtelim.

Görünen o ki tanıtım tarihi 19 Mayıs. Yani sadece 4 gün sonra yeni akıllı telefonu resmi olarak göreceğiz. Ülkemizde de POCO M3 Pro 5G serisinin satılacağını kesin olarak düşünüyorum. O yüzden bizim için de biraz daha önemli bir akıllı telefon.