POCO F3 GT Özellikleri Gözüktü! Yine Bir Oyun Telefonu

POCO F3 GT özellikleri ve tasarım ayrıntıları için bazı bilgiler paylaşıldı. POCO F3 GT, Redmi'nin aynısı mı olacak?

POCO F3 GT

Xiaomi’nin oyun telefonlarına alışmaya başladık. Black Shark modeli biraz geri planda kalır gibi oldu. Bu model yerine Redmi serisine eklenen oyun telefonlarını gördük. Redmi K40 Gaming adı verilen yeni akıllı telefon sonrasında şimdi ise POCO serisi için bir oyun telefonu geleceği ortaya çıktı. POCO F3 GT olarak isimlendirilecek olan akıllı telefonun hangi ülkede satışa çıkacağı konusunda bile bilgiler ortaya çıktı.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 9 için MIUI 12.5 Yayına Açıldı! Güncelleme Detayları

POCO F3 GT Nasıl Özelliklerle Gelecek?

Resmiyer kazanan yeni akıllı telefon, Redmi K40 Gaming modelinin hemen hemen aynısı bir akıllı telefon olacak. Telefonda kullanılacak olan işlemcinin de aynı olması beklenmekte.

Bu bilgi değerlendirildiği zaman POCO F3 GT akıllı telefon modelinde MediaTek Dimensity 1200 işlemcisinin kullanılacağı görülmekte. 12 GB RAM ile güçlendirilecek olan akıllı telefonda 256 GB seviyesine kadar da depolama alanı olacak.

Ekran seçiminin de 6.67 inçlik bir ekran olacağı söylenen akıllı telefonun 2400 X 1800 piksel çözünürlük değeri olacak. Bunlar hep Redmi K40 Gaming modellerinde gördüğümüz değerlerden.

120 Hz yenileme hızı gibi oyunculara artı sağlayacak olan özelliklerle donatılacak olan akıllı telefonun, kamera kısmında da 3 arka kamera kurulumu izlenecek gibi duruyor.

64 MP değerinde ana kameranın üzerine ek olarak 8 MP ve 2 MP değerinde iki kamera daha gelecek. Ön kısımda ise diğer modelde olduğu gibi 16 MP tek kamera eklenecek.

POCO F3 GT akıllı telefonları tüm bu özelliklerle beraber Hindistan’da satışa çıkacak. Telefonun Avrupa pazarında olması pek beklenen bir durum değil. Çünkü zaten Avrupa pazarında da Redmi K40 modelinin egemenliği olacak.

İki aynı modelin satışa çıkması çok olası değil. Fiyatlarda bir değişiklik olması da beklenmiyor. Sonuçta kullanılacak olan parçalar hemen hemen aynı olacak. Sade bir isim değişikliğinden söz ediliyor olabilir. Ek bir fark olacak mı bekleyeceğiz.