MIUI 12.5 Güncellemesi Alacak Cihazlar için İkinci Liste Duyuruldu

MIUI 12.5 güncellemesi için ikinci liste geldi. Güncelleme alacak akıllı telefonlar hangileri olacak?

MIUI 12.5 güncellemesi

MIUI 12.5 güncellemesi, Mart ayından sonra kararlı sürüm olarak yayınlanmaya başladı. Kararlı sürüm güncellemeleri peşi sıra geliyor ve kademeli olarak birinci seri cihazlar güncellemeye ulaştı.

Burada kademeli olarak kelimesine dikkat çekmek istiyorum. Çünkü güncellemeler her cihaz için tamamen yayınlanmadı. Aşamalı olarak dağıtım devam ediyor. Birinci partide güncelleme alacak cihazlar için durum bu iken, ikinci partide güncellemeler alacak olan cihazlar için de bir açıklama geldi.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 9T Android 11 Güncellemesini Almaya Başladı

MIUI 12.5 Güncellemesi Alacak Cihazlar Listesi – İkinci Parti

Güncelleme alacak olan cihazlar için paylaşılan ikinci listede çok tanıdık olan modeller var. Yakın zamanda tanıtılan akıllı telefonlar olduğu gibi bazı modellerin kararlı beta sürümünü bile çoktan aldığını gördük.

Açıklamalarda yer alan akıllı telefonlar için güncellemelerin ise Haziran ayı bitmeden ya da bitiminden hemen sonra tamamlanması bekleniyor. Yaz sonuna kadar güncelleme alacak olan tüm Xiaomi akıllı telefonlar güncellemelere ulaşmış olacak.

MIUI 12.5 güncellemesini alacak olan cihazlar için ikinci liste ise hemen aşağıda yer alıyor.

Mi Modelleri

Redmi Modelleri için

MIUI 12.5 alacak olan cihazlar için ikinci liste bu şekilde. Bu listede özellikle Redmi Note 9 modellerinin güncelleme alacak olması sevindirici çünkü bu modeller ülkemizde en çok satan akıllı telefonlar arasında yer alıyor.

Yakın zamanda bu modeller için de güncellemelerin tamamlanması bekleniyor. Üçüncü parti için ise ne zaman açıklama yapılacağını bilmiyoruz. Yakın zamanda bu konuda da açıklama yapılırsa sürpriz olmayacaktır.